01 / 05 / 2024

Yurdum İnsanı seçmeleri

Yurdum İnsanı seçmeleri

Show TV’ de hafta içi her gün yayınlanacak olan ve sunuculuğunu Çağla Şikel ile Alişan’ ın yapacağı Yurdum İnsanı programının Kayseri seçmeleri Kayseri Park’ ta gerçekleşecek...

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Gayrimenkul satış sözleşmeleri noterliklerde yapılabilecek!

İnsan Hakları Eylem Planı'nın uygulama takvimi belli oldu. Takvime göre; gayrimenkul satış sözleşmeleri noterliklerde gerçekleşebilecek.

Kartal İstmarina'nın aydınlatması Günsan'dan!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina projesi aydınlatma için Günsan’ın Modüler Inox serisini seçti. Günsan, 1502 daire ve 258 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

Kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği 2016!

Kentsel dönüşüm ile riskli binalar yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Maliklerin yapıyı yeniden inşa etmeye karar vermeleri halinde müteahhit seçmeleri ve müteahhit ile anlaşma yapmaları gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği 2016..

Samsun golf sahası projesinde son durum ne?

Golf seçmeleri için Samsun'a gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçmeler sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte golf sahasında incelemelerde bulundu.

Murat Uzun seçim sonrası sektördeki gelişmeleri değerlendirdi!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Türk Akımı görüşmeleri seçimden sonraya kaldı!

Rusya'dan başlayıp Karadeniz üzerinden Türkiye'ye aktarılması planlanan doğal gaz boru hattı projesi olan 'Türk Akımı'na ilişkin görüşmeler Türkiye'deki seçimlerden sonra devam edecek.

Kentsel dönüşümde metrekareye değil güvenliğe bakın!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüme giren hak sahiplerini, 'kaç metrekare alacağız' girdabına katılmadan güvenli ve doğru müteahhidi seçmeleri, haklarını koruyan sözleşmeler yapmaları konusunda uyardı.

TİM-TEB Girişim Evleri kuruluyor!

"Yükte hafif pahada değerli ürün" geliştiren girişimcilere ulaşma hedefiyle açılan TİM-TEB Girişim Evleri için Gaziantep, İstanbul ve İzmir ayağında girişimci seçmeleri tamamlandı.

Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015!

Çocukların gerçekçi bir ortamda meslek seçmeleri için yapılan Kidmonzo İstanbul Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015'te 25 TL ile 55 TL arasında değişim gösteriyor.

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak!

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak. 25 Ekim Cumartesi günü M1 Merkez Adana’da yapılacak “Model of Celebrity” seçmelerine bir an önce kaydolun, şansınızı deneyin…

Kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği!

Kentsel dönüşümde yıkılan riskli yapı maliklerinin yapıyı yeniden inşa etmeye karar vermeleri halinde müteahhit seçmeleri ve müteahhit ile sözleşme yapmaları gerekiyor. Peki sözleşme nasıl hazırlanır? İşte kentsel dönüşüm sözleşmesi örneği..

Daikin'den Türkiye'de 14 kadına iş imkanı!

Daikin'in, KOSGEB ve KALDER işbirliğinde kadın girişimcileri desteklemek amacıyla başlattığı Sakura Projesi ' nin ilk seçmeleri yapıldı. Daikin ' den Türkiye'de 14 kadına iş imkanı...

Yurdum İnsanı seçmeleri Haberi

Yurdum İnsanı seçmeleri

Herkesi şaşırtacak kabiliyetler, gün yüzü görmemiş icatlar ve Anadolu insanının tüm doğallığı önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarında yer alacak Yurdum İnsanı programıyla gözler önüne serilecek. Sunuculuğunu ekranların en renkli ikilisi Çağla Şikel ve Alişan’ın yapacağı Yurdum İnsanı programının seçmeleri çeşitli şehirlerde yapılıyor. Yurdum İnsanı’nın Kayseri seçmeleriyse  Kayseri Park’ta gerçekleşecek. Kayseri Park’ta 21-22 Ocak’ta 11.00 – 20.00 saatleri arasında yapılacak olan seçmelerde adaylar tüm hünerlerini sergileyecek.

Kayserililer eğlenceye doyacak

İki gün boyunca Kayseri halkını eğlenceye doyuracak olan seçmelerin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Adaylar Kayseri Park’ta yapılacak olan seçmelerde kabiliyetlerinin yanı sıra farklı buluşlarını da sergileme fırsatı...