04 / 05 / 2024

yüreğir pazarı ne zaman açılacak

yüreğir pazarı ne zaman açılacak

Adana Yüreğir Belediyesi, ilçedeki ilk semt pazarı için çalışmalarını sürdürüyor. Serinevler Mahallesi’nde yaklaşık 4 dönüm alan üzerine kurulacak pazar, ilçede ilk olacak.. Oazarın içerisinde zabıta hizmet binası ve park alanı da bulunacak...

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yeniden inşası TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yıktırılan Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana Yüreğir'e 600 sosyal konut yapacağız!

Adana Yüreğir Belediyesi ve TOKİ konut hamlesine başlıyor. Belediye, Atakent Mahallesi'ne 600 sosyal konut inşa edecek.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 600 konut!

Adana Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Atakent Mahallesi'ne 600 adet konut inşa edilecek. Dar gelirli kişilere yönelik hayata geçecek evler kısa sürede ihaleye çıkacak.

TOKİ Adana Yüreğir kura sonucu 2017!

TOKİ tarafından Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 412 adet konut için kura çekimi bugün.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi!

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

yüreğir pazarı ne zaman açılacak Haberi

yüreğir pazarı ne zaman açılacak


Adana Yüreğir Belediyesi, ilçedeki ilk semt pazarı için çalışmalarını sürdürüyor. Serinevler Mahallesi’nde yaklaşık 4 dönüm alan üzerine kurulacak pazar, ilçede ilk olacak. 


Semt pazarının yapımı çalışmalarını inceleyerek işçilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede ilk defa kapalı semt pazarı yapıldığını söyledi. Pazarın üstünün çelik konsersiyon şemsiye ve pvc mebranlı olacağını ifade eden Başkan Çelikcan, “İçersinde zabıta hizmet binası ve park alanı da yapılıyor. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan, yazın ise sıcaktan kurtulup rahat bir şekilde alışverişlerini yapacaklar. Bunun yanında semt pazarımızda köylü kadınlarımızın kendi ürünlerini satabilecekleri yerler olacak. Vatandaşlarımız günlük taze ürünlere rahatça kavuşacaklar, üretici vatandaşlarımız ise kendilerine gelir elde edecekler.” dedi.


Planladıkları birçok projeyi hayata geçirdiklerini de dile getiren Başkan Çelikcan, “Yüreğir'in kaderini değiştirecek olan projelerimiz devam ediyor. Yüreğir yıllardan bu...