04 / 05 / 2024

yurt binası kiralama ihalesi

yurt binası kiralama ihalesi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 72 ilde 80 yurt binası kiralayacak. Peki yurt kullanımı için bina kiralaması yapılacak kentler hangileri?...

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, tarihi Süleymaniye Camii'nin çevresindeki yurt binası inşaatına ilişkin tepkilerin gelmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı ve geri adım attı.

İBB'den Süleymaniye'deki tepki çeken inşaat için acil durdurma talebi!

Süleymaniye camii'nin yakın çevresinde yapım aşamasında olan yurt binasının İBB onay vermeden inşaatına başlanması gerekçesiyle kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na başvuruda bulunuldu.

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

Sinop'ta yurt binasının kamulaştırılması mecliste!

Sinop'ta bir yurt binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Maçka'daki kat sayısı yükseltilen yurt binası inşaatına mimarlardan tepki!

İstanbul’un tarihi dokusu ve eski tarz mimarisi ile dikkat çeken semti Maçka’da yapılan Kredi Yurtlar Kurumu tarafından inşa edilen binanın son hali görenlerin, çevre sakinlerinin ve mimarların tepkisini çekti.

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

TF Varlık Kiralama'nın yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi!

TF Varlık Kiralama Yönetim Kurulu tarafından  yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi.Program iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesi kararlaştırıldı.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Mersin Anamur'da bir istinat duvarı yurt binasının üzerine devrildi! 

Mersin'in Anamur ilçesinde istinat duvarı yurt binasının üzerine çöktü. Olay sonrası yurtta bulunan 40 öğrenci tahliye edildi ve başka yurtlara yerleştirildi...

Ekrem İmamoğlu'ndan yurt açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Örnektepe'deki yurt binasının Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

yurt binası kiralama ihalesi Haberi

yurt binası kiralama ihalesi


Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 72 ilde 15 yıla kadar öğrenci yurdu olarak kulanılmak üzere ön protokolle toplam 100 bin 250 yatak kapasiteli bina kiralayacak.


Yurt kullanımı için bina kiralaması yapılacak kentler ve kapasiteleri şöyle:


İl İlçe Kapasite Adana 2000 Osmaniye 750 Niğde 1000 Hatay 1500 Hatay İskenderun 500 Ankara 4000 Çankırı 1000 Kırıkkale 1000 Antalya 1000 Antalya Alanya 500 Burdur 500 Burdur Bucak 500 Isparta 2000 Bolu 1500 Düzce 1000 Sakarya 2500 Sakarya Hendek 500 Kocaeli 2000 Bursa 2000 Balıkesir 1000 Balıkesir Bandırma 750 Çanakkale 1000 Çanakkale Biga 500 Yalova 500 Denizli 2000 Muğla  1500 Uşak 1000 Aydın 1000 Aydın Nazilli 500 Diyarbakır 1000 Bingöl 1000 Mardin  750 Edirne 1000 Kırklareli 1000 Tekirdağ...