02 / 05 / 2024

Yurtbay etkinlikleri

Yurtbay etkinlikleri

Yurtbay Şirketler Grubu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul bölge bayilerinin, iş ortaklarının ve de çalışanlarının bir araya geldiği iftar programını Villa Bosphorus Beylerbeyi’nde yaptı.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Yurtbay etkinlikleri Haberi

Yurtbay etkinlikleri

Düzenlenen iftar etkinliğinde değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Girgin;  “Hoş geldiniz dileklerini ileterek, paylaşımın önemine vurgu yaptı. Yurtbay Şirketler Grubu’nun her sene artan cirosu ile yıllık hedeflerinin üzerine çıktığını, en çok ihracat gerçekleştiren 1.000 firma arasında 510. sıraya yükseldiğini belirtti. Girgin, önümüzdeki yıllar içerisinde bu çıtayı daha da yükseltmek, ön sıralarda yer almak için bugünden çok ciddi yatırımlar yaptıklarını, sektöre özel çözümlere odaklandıklarını ifade etti. Başarıya giden yolun ekip ruhuyla hareket etmek olduğuna dikkat çeken Girgin; “Böyle organizasyonlar birliktelik ruhumuza güç katıyor. Yurtbay Şirketler Grubu bundan sonra da yeni hedeflerine siz değerli bayilerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte azimli ve kararlı bir şekilde koşacaktır. Başarı bir ekip işidir. Bayilerimize ve ekibimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


İftar yemeğine çok...