03 / 05 / 2024

Yurtbay iftar yemekleri

Yurtbay iftar yemekleri

Yurtbay Şirketler Grubu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul bölge bayilerinin, iş ortaklarının ve de çalışanlarının bir araya geldiği iftar programını Villa Bosphorus Beylerbeyi’nde yaptı.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması son soru sorma tarihi 8 Ağustos!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

Aksaray Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenlendi!

Müteahhitler Birliği tarafından dün akşam bir döner salonunda yapılan iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Yemekte Aksaray'da yapılan hizmetler konuşuldu.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yurtbay'dan yeni seramik tasarımları!

Yurtbay Seramik'ten farklı yaşam alanlarına göre seçilmiş göz alıcı seramik örnekleri: Motto, Legend ve Zen.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın geleneksel iftar yemeği 11 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftar yemeği etkinliği düzenliyor. Geleneksel iftar yemeği 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Fatih'te gerçekleştirilecek.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone Serisi ile duvarlarınız boş kalması!

Panel duvarlarda tuğla görünümü elde etmek isteyen, natürel ve soft dekorasyon stiline ilgi duyan herkes için Yurtbay Seramik, Brick Stone Serisi’ni öneriyor.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Yurtbay Seramik hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürüyor!

Doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Yurtbay iftar yemekleri Haberi

Yurtbay iftar yemekleri

Düzenlenen iftar etkinliğinde değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Girgin;  “Hoş geldiniz dileklerini ileterek, paylaşımın önemine vurgu yaptı. Yurtbay Şirketler Grubu’nun her sene artan cirosu ile yıllık hedeflerinin üzerine çıktığını, en çok ihracat gerçekleştiren 1.000 firma arasında 510. sıraya yükseldiğini belirtti. Girgin, önümüzdeki yıllar içerisinde bu çıtayı daha da yükseltmek, ön sıralarda yer almak için bugünden çok ciddi yatırımlar yaptıklarını, sektöre özel çözümlere odaklandıklarını ifade etti. Başarıya giden yolun ekip ruhuyla hareket etmek olduğuna dikkat çeken Girgin; “Böyle organizasyonlar birliktelik ruhumuza güç katıyor. Yurtbay Şirketler Grubu bundan sonra da yeni hedeflerine siz değerli bayilerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte azimli ve kararlı bir şekilde koşacaktır. Başarı bir ekip işidir. Bayilerimize ve ekibimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


İftar yemeğine çok...