05 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik koleksiyonu

Yurtbay Seramik koleksiyonu

Yurtbay Seramik, en iyi serilerinden Frame'i satışa sundu. Beton görünümlü ürünlerle mekanlarda sadelik hedefleniyor. Duvar zemin kullanımına uygun Frame 45x90 etabında.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

Çanakkale Seramik en seçkin mermerleri evinize getiriyor!

Çanakkale Seramik, dünyanın en değerli ve farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asaletin izlerini taşıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Yurtbay Seramik’ten tuğla koleksiyonu!

Desen, doku ve baskı çeşitliliği ile yaşam alanlarında son zamanların gözde duvar kaplaması, seramik. Yurtbay Seramik’in tuğla koleksiyonları ile dekorasyonun bu moda trendine dair yenilikleri keşfedin.

Yurtbay Seramik koleksiyonu Haberi

Yurtbay Seramik koleksiyonu

Yurtbay Seramik, en iyi serilerinden Frame'i satışa sundu. Beton görünümlü ürünlerle mekanlarda sadelik hedefleniyor. Duvar zemin kullanımına uygun Frame 45x90...