04 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Yurtbay Seramik UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı Haberi

Yurtbay Seramik UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.


“Doğadan sanata” mottosuna bu yıl daha çok vurgu yapan Yurtbay Seramik, doğadan ilham alan ahşap, taş, mermer, tekstil dokulu en yeni ve mevcut ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Yurtbay Seramik Standı’nda bu yıl alışveriş sokağı öne çıkacak; nalbur, ev tekstili mağazası, pastane, çiçekçi, gibi canlı mekânlar üzerinde ürünler gösterilecek. Ayrıca geçtiğimiz yıl düzenlenen 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinciliğe layık görülen Berk Arıl’ın tasarımı sergilenecek.


Bu yıl 28’ncisi düzenlenen fuarın sadece Türkiye’de değil dünya çapında da önemine değinen Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay; “Yalnız yurtiçinden değil, yurtdışından da ziyaretçi akınına uğrayan Unicera, katılımcılarına...