02 / 05 / 2024

yurtdışına mağaza

yurtdışına mağaza

Eroğlu Şirketler Grubu, Loft markasını bir dünya markası haline getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Loft Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Eroğlu, 2013’te yurtiçinde 10, yurtdışında 25 mağaza açacaklarını belirtti...

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Elle Shoes yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor!

Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında 58 mağazası olan ayakkabı markası Elle Shoes, yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor...

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği!

Türk ürünlerinin dünyaya daha kolay açılarak markalaşabilmesinin önü açıldı. Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği sağlanacak. 

Türkler yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

İç piyasada ciddi sıkıntılarla mücadele eden perakendeciler yurtdışında 500 yeni mağaza açacak

BMD üyeleri yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi şirketler, mağaza yatırımı yapacak. Yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefleyen üyeler, mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 bine çıkaracak.

LC Waikiki, Kenya Nairobi’de mağaza açtı!

LC Waikiki, Kenya'nın başkenti Nairobi’de yeni mağazasını açtı. Böylece yurtdışındaki mağaza sayısını 35'e çıkarmış oldu. LC Waikiki Kenya'da 2 mağaza daha açacak..

yurtdışına mağaza Haberi

yurtdışına mağaza

Eroğlu Şirketler Grubu, Loft markasına ilişkin 2012 yılı değerlendirmesini ve 2013 hedeflerini açıkladı. Loft Mağazacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Eroğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Şahin Eroğlu, 1997’de tüm haklarının Fransız asıllı kurucu firmadan alınmasıyla bir Türk markası haline gelen Loft’un, 2015 hedefinin yüzde 167 büyüme ve 400 milyon TL ciroyu hedeflediğini söyledi. Eroğlu, bu kapsamda 2015’e kadar toplamda 170 mağazaya ulaşmayı planladıklarının altını...