29 / 04 / 2024

yurtdışında hastane açmak

yurtdışında hastane açmak

Çin'de yabancı yatırımcılar hastane açabilecek. Şanghay 'ın yanı sıra Pekin, Tiencin şehirleri ile Ciangsu, Fucien, Guangdong ve Haynan eyaletlerinin de pilot bölgeler olarak değerlendirileceği belirtildi.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Elle Shoes yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor!

Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında 58 mağazası olan ayakkabı markası Elle Shoes, yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor...

yurtdışında hastane açmak Haberi

yurtdışında hastane açmak


Çin'de Şanghay başta olmak üzere beş ayrı pilot bölgede yabancılar kendi yatırımlarıyla yerel ortağa ihtiyaç duymadan hastane açabilecek.


Çin Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, uygulamayla ülkedeki özel sağlık sektörünün daha da geliştirilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Şanghay'ın yanı sıra Pekin, Tiencin şehirleri ile Ciangsu, Fucien, Guangdong ve Haynan eyaletlerinin de pilot bölgeler olarak değerlendirileceği belirtildi. 


Ülkede hastane kurmak isteyen yabancı yatırımcı ve sağlık kuruluşlarının başvurularını yerel yönetimler inceleyecek. Çin Tıbbı alanında yabancı sermaye olarak faaliyet göstermek isteyen sağlık kuruluşları için de sadece Makau, Tayvan ve Hong Kong'a izin verilecek. 


Çin Ticaret Bakanlığı, yabancı yatırımın en az ne kadar olacağı konusunda bilgi vermedi. 


Ülkede hastane ya da benzer sağlık kuruluşu kurmak isteyen yabancı yatırımcıların önceki yatırımlarını ya da deneyimini kanıtlaması gerekiyor. Bu kuruluşların yeni yönetim hizmetleri ve...