08 / 05 / 2024

yusuf alemdar kimdir

yusuf alemdar kimdir

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, projenin hazırlık aşamasının tamamlandığını da ifade ederek Mayıs ayı içerisinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Sakarya'da "Kentsel Dönüşüm" atağı! Sakarya'da dönüşüm başlıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, kamuoyu ile paylaştıkları projelerin, senelerin birikimi ve alanında uzman bilim insanlarının çalışmaları ile hazırlandığını ve her bir projenin de gerçek ölçeklerde, gerçek yerlerinde planlandığını açıkladı.

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Sakarya'nın yeni projelerine onay!

SAKARYA Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında toplandı.

Sakarya Serdivan yeni ticaret alanına kavuşuyor!

Sakarya Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararla birlikte Serdivan yeni bir ticaret alanına daha kavuşuyor. Gündeme dair maddeler de Başkan Yusuf Alemdar başkanlığında konuşuldu.

Sakarya Belediyesi Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında toplandı. Toplantıda 250 dönümlük bir alanın özel okula ayrılmak istenmesi konuşuldu.

Sakarya Serdivan'a 35 milyonluk yatırım!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Serdivan’a yaklaşık 35 milyonluk yatırımımızla 300 kilometrelik içmesuyu ve 13 kilometrelik de yağmursuyu hattı inşa edeceğiz." dedi

yusuf alemdar kimdir Haberi

yusuf alemdar kimdir

Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın seçim taahhütnamesinde yer alan ve Serpan’ın vizyon projesi olarak adlandırılan 54. Cadde için encümenden yetki çıktı. Serpan Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis gündeminde Serpan Belediyesi’nin vizyon projesi olan 54. Cadde’nin ihalesi için Başkan Yusuf Alemdar’a ve encümene yetki verilmesi de görüşüldü ve yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yusuf Alemdar, projenin hazırlık aşamasının tamamlandığını da ifade ederek Mayıs ayı içerisinde ihaleye çıkılacağını söyledi.


Başkan Alemdar, 54. Cadde’nin Serpan’ın var olan marka değerini daha da yukarılara taşıyacağını ifade ederek; 54. Cadde ile sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda önemli bir hizmetin daha kazandırılacağını belirtti. Gündemde ayrıca askı süreci tamamlanan; Aralık, Aşağıdereköy, Beşevler, Çubuklu, Dağyoncalı, Kızılcıklı, Meşeli, Uzunköy ve Yukarıdereköy Mahallelerinin kırsal yerleşme sınırları ile ilgili itirazları...