21 / 05 / 2024

Yusuf Arı

Yusuf Arı

Monoblok Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan İzgi, Yusuf Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Ataşehir, Sedef Caddesi, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat ve Yusuf Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Çarşamba'ya yatırım müjdeleri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Samsun Valiliği tarafından Çarşamba’da düzenlenen muhtarlarla buluşma programında ilçe için planlanan büyük yatırımların müjdesini verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'a ikinci üniversite kurulmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki ikinci üniversitenin Çarşamba’ya, üçüncünün de Bafra’ya kurulmasını istediklerini belirtti...

Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi taşınacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesindeki Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nin Samsun’da tanışması yönünde çıkan söylemlere tepki göstererek konuyla ilgili bir açıklama yaptı...

Çarşamba'nın en yüksek noktasına beton yol!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un her noktasında yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Çarşamba’nın en yüksek noktası olan Konukluk’ta 2 buçuk kilometrelik beton yol çalışması tamamlanmak üzere.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Samsun Yakakent'e arıtma tesisi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 sene önce kendilerinden Yakakent için Atık Su Arıtma Tesisi istendiğini anımsatarak, “En geç önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde Yakakent’in bir damla atık suyu denize gitmeyecek” dedi.

Adıyaman Gölbaşı kanalizasyon arıtma tesisi yüzde 90 tamamlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ‘Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre’ projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin yüzde 90 oranında arıtma sağladığını söyledi.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Samsun Çarşamba'ya 3 ayrı golf sahası yapılacak!

Çarşamba'ya 3 ayrı golf sahası yapılacak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde Akça Tarla yöresine 600 dönümlük alana 27 delikli 3 ayrı golf sahası yapılacağını açıkladı.

Çarşamba'yı tüm dünya tanıyacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba'nın kurulacak kent müzesi Türkiye'ye, hayata geçecek golf sahası ve Yeşilırmak nehir gezinti tekneleri projeleri ise dünyaya tanıtılacağını söyledi.

Yusuf Arı Haberi

Yusuf Arı

Monoblok Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan İzgi, Yusuf Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Monoblok Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Monoblok Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Sedef Caddesi, Atatürk Mahallesi, 38 Ada Ata 3-5...