10 / 05 / 2024

Yusuf Boz metaverse

Yusuf Boz metaverse

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Gayrimenkul yatırımı kazandırmaya devam ediyor!

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Türkiye'de Son Zamanlarda Gayrimenkul Sektörü' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Yabancıya konut satışında beklenmeyen rekor!

PropertyTR Ceo’su Yusuf Boz, konut sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı. Yusuf Boz, yabancıya konut satışında beklenmeyen bir patlama yaşandığını dile getirerek, Çinlilere satışın önemli olduğunu söyledi. Boz, Konut almak için daha fazla beklememek gerektiğine de dikkat çekti.

Gayrimenkul almak için doğru zaman!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 0,64 konut faiz oranının açıklanmasıyla dövize olan talebin düştüğünü yatırımcıların gayrimenkule yöneldiğini anlattı. Boz, gayrimenkul almak için tam zamanı olduğunu söyledi.

2020'de konut sektörü yükselişe geçecek!

Son zamanlarda ekonomide oluşan dalgalanmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan uzmanlar 2020 yılının konut sektörü için altın yıl olacağını belirtiyor. PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 2020 yılında yabancı konut satışları başta olmak üzere tüm konut satışlarında artış yaşanacağını düşünüyor.

Yabancılara konut satışı rekora koşuyor!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, Ramazan ayında durgunlaşan satışların önümüzdeki aylarda ve özellikle 23 Haziran sonrası hızlı yükseleceğini açıkladı.

Gayrimenkule olan ilgi arttı!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, " Türkiye genelinde konut satışları düşse de, yabancılar ve gurbetçiler kategorisinde yükselişe geçti." dedi.

Yabancıların konut talebi artmaya devam edecek!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, "Önümüzdeki süreçte yabancıların konut talebi artmaya devam edecektir. Yeni dönemle birlikte yüzde 50’ye varan bir talep artışı ortaya çıkacağı öngörülmektedir." dedi...

Kiralık konut piyasası hareketlendi!

Okulların açılması ile birlikte öğrencilerin kiralık ev arayışı da hızlandı. Öğrencilerin kiralık ev arayışı piyasayı hareketlendirdi.  PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz emlak piyasını değerlendirdi. İşte, Yusuf Boz'un değerlendirmesi.. 

Beklemede olan konut yatırımcısı kiraya çıktı!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, kiracıya verilen konut sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. Boz, "Bu gibi dönemlerde yatırımcı beklemekten yana tercihini kullanır. Bu sebeple kısa süreliğine kiraya yerleşir." dedi...

Seçim sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 24 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektörünü neler beklediğini açıkladı. İşte, PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz'un seçim değerlendirmesi... 

Yusuf Boz metaverse Haberi

Yusuf Boz metaverse

Metaverse'nin gayrimeykul piyasasındaki öenmi hakkında bilgi veren PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz “Fiziki emlak alım satımının yanında Metaverse gibi sanal dünyalara olan ilginin gittikçe artmasını bekliyoruz. Önümüzdeki yıllar için en değerli yatırımlardan biri gayrimenkul olarak görülüyor” diyerek açıkladı.

Bir süredir dünya gündeminin tam ortasında yer alan Metaverse, pek çok sektörü derinden etkiliyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip edenlerin çok iyi bildiği yeni bir sanal evren olan Metaverse gün geçtikçe ismini herkese duyuruyor. Perakende, turizm, bankacılık, tekstil gibi sektörleri çoktan etkisi altına alan Metaverse, gayrimenkul sektöründe de önemli değişimlerin yolunu açıyor. 

Metaverse ve gayrimenkul konusu her geçen gün daha da ilgi çekiyor ve bununla ilgili olarak düzenlenen zirvelerde sıkça ele alınıyor. Dünyanın son senelerde değişip gelişmesinin sonucunda bilinir hale gelen artırılmış gerçeklik ve...