28 / 04 / 2024

Yusuf Dağcan Panora GYO

Yusuf Dağcan Panora GYO

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

Bakanlıktan flaş hamle! Faturayı kapan PTT'ye koşuyor! 

Yükselen enflasyon maliyetlerinin de aynı oranda yükselmesine neden olurken faturalar da can yakar hale geldi. Tam da bu noktada devlet yetkilileri, Evine 135 TL'den fazla elektrik faturası gelenlere PTT aracılığı ile destek vereceğini duyurdu.

Deprem, ekonominin can damarı limanları da vurdu!

Türkiye bir kez daha deprem felaketiyle güne uyanırken, sarsıntının yarattığı tahribat da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde meydana gelen depremde, sadece bini aşkın can kaybı ve binlerce yaralı bilgisi gelirken, ekonominin can damarı limanlarda da hasara yol açtığı

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Tgz İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgz İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Adalar'da Can Gül tarafından kuruldu.

Panora GYO'nun 1. taksit temettü ödemesi 5 Temmuz'da!

Panora GYO'nun 1. taksit temettü ödemesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak olup, birinci taksit 0,09 TL olmak üzere 7 milyon 830 bin TL dağıtılacaktır.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Panora GYO'nun kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Yusuf Dağcan Panora GYO Haberi

Yusuf Dağcan Panora GYO

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız YK üye adaylığı değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Panora GYO'nun 26 Mart 2021 tarihinde yapılacak 2020 Yılı Olağan Genel Kurulunda bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile Genel Kurul çağrı dökümanları güncellendi. 
 
Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 26 Mart 2021 tarihinde yapılacak 2020 Yılı Olağan Genel Kurulunda bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Sn. Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Sn. Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile Genel Kurul çağrı dökümanlarımız güncellenmiştir.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için