18 / 05 / 2024

Yusuf Group adres

Yusuf Group adres

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

İge Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İge Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Yusuf Demirtaş tarafından kuruldu.

Ysf Group Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Group Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Yusuf Altuğ tarafından kuruldu.

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yusuf İsa tarafından kuruldu.

Karacar Group Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacar Group Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf Karacar tarafından kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Omer tarafından kuruldu.

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Kaya Group Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya tarafından kuruldu.

Max Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Max Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Imen Zitouni, Yosra Zitouni ve Yusuf Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

MEF Group Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEF Group Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kara ve Yusuf Kara tarafından kuruldu. 

Seyhanlar Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Seyhanlar Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İslam Seyhan tarafından kuruldu.

Yusuf Group adres Haberi

Yusuf Group adres

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Kamu kurum ve kuruluşları, ev, iş hanı, iş merkezi, toplu konut, özel binalar, hastaneler, sosyal tesisler, okullar, turistik tesisler, otel ve motellerin iç ve dış bina bahçe, kazan daireleri temizlikleri ile her türlü şahıs ve hükmi şahıs işletmelerinin temizlik iş ve işlemlerinin yapılması veya yaptırılması. -Bu binaların çevre temizleme, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolü ve ilaçlama, dezenfekte hizmetlerini yapmak ve yaptırmak, temizlik malzemesi ve ekipmanları ile personelin temin ve çalıştırılması Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya...