09 / 07 / 2024

Yusuf Hacısüleyman kimdir

Yusuf Hacısüleyman kimdir

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, tur uçaklarına devlet tarafından verilen 6 bin dolarlık yakıt desteğin olmaması durumunda Rus pazarındaki daralmanın yüzde 40'ı aşacağını söyledi.

Turizme 1 milyarlık yatırım yapıldı!

Ekonomi Bakanlığı'nca, yılın ilk 3 aylık döneminde turizm sektöründe 69'u yeni olmak üzere 90 tesis projesi için yatırım teşvik belgesi verildi.

Uçaklara yakıt desteği turizme 15 milyon dolar katkı sağlayacak!

AKTOB Başkanı Hacısüleyman, yakıt desteğinin sektöre 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını söyledi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörüne yönelik nisan ve mayıs aylarında bazı ülkelerden

Rubledeki düşüş, turizmde Rusya pazarını sarsar!

AKTOB Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, Rus Rublesi'nin Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizminde önümüzdeki yıl sarsıntıya yol açabileceğini söyledi...

Turizm kongresi yapıldı!

AKDENİZ Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı iYusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığına işaret ederek, önümüzdeki yıllarda Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi turistik değerlerin randevu alınarak gidilebilecek duruma gele'ini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Oteller ciddi zarar görüyor!

İflas olaylarını değerlendiren Hacısüleyman, "Oteller ciddi zarar görüyor. Kiminle çalışacağına dikkat etmeli. Yaşananlar doğal ayıklanma getirecek" dedi. Rusya'da tur operatörü İflaslarının bir İflaslarının bir bölümünün hileli olduğu belirtti.

Turizmde çifte bayram yaşanıyor!

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Kurban Bayramı için 'Erken rezervasyon yaptırın' uyarısında bulundu. Yusuf Hacısüleyman, "Antalya her bayramda yüzde 100 doluluğa ulaşıyor ve yer bulunmuyor" dedi.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Recep Süleyman Özdil, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 15 Haziran 2017'de gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Peki, Recep Süleyman Özdil kimdir?

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açıldı!

Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.

Süleyman Topçu kimdir?

Antalya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu kimdir? Süleyman Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Topçu, ne zamandan beri Demre Belediye Başkanı olarak çalışmalarına devam ediyor? İşte Süleyman Topçu..

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısının azalacağını bildirdi.

Rus pazarındaki daralma Antalya turizmini etkileyecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya pazarındaki daralma devam ederse yılın tamamında 1 milyona yakın Rus turistin eksileceğini bildirdi.

Rus turist sayısındaki gerileme azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, tur uçaklarına devlet tarafından verilen 6 bin dolarlık yakıt desteğin olmaması durumunda Rus pazarındaki daralmanın yüzde 40'ı aşacağını söyledi.

Mehmet Süleyman Kara kimdir?

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara kimdir? Mehmet Süleyman Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Süleyman Kara, ne zamandan beri Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Yusuf Hacısüleyman kimdir Haberi

Yusuf Hacısüleyman kimdir

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Hacısüleyman, yılın ilk dört ayında Rusya pazarının yaklaşık yüzde 40 daraldığını fakat bu daralmanın yaz sezonunun başlamasıyla azalacağını tahmin ettiğini belirtti. Rusya pazarında 2015 yılı için yüzde 25 daralma öngördüklerini ifade eden Hacısüleyman, "Her ne kadar ekonomileri düzelmediyse de yaz aylarının gelmesiyle Rus halkında tatil motivasyonu başladı. Bu nedenle Rus pazarındaki gerilemenin azalacağını düşünüyoruz" dedi. 


Rusya ekonomisinin kötüye gittiği dönemlerde bu ülkeden Türkiye'ye gelen turist sayısının azaldığını ama ekonomik kriz atlatılınca turist sayısında ciddi artış kaydedildiğini anlatan Hacısüleyman, "1990'ların ortalarında başlayan Rusya pazarı çok iyi gelişim gösterdi. 


Almanya'nın yanında en iyi pazarımız haline geldi ama bu yıl gelişme durdu. Gelecek yıl için de durgunluk beklentisi var. Daralmanın olacağını zaten geçen yıldan öngörmüştük. O nedenle bu yıl ve...