06 / 05 / 2024

yusuf hocaoğlu kimdri

yusuf hocaoğlu kimdri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İmar Yönetmeliği çalışma toplantısı gerçekleştirdi. İmar Yönetmeliği'nin önemine değinen Hocaoğlu, detaylı bir çalışma sonunda yönetmeliğe son şeklini verdiklerini belirtti.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Değirmenci, Farooq Hussaın, Nejat Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Usta tarafından kuruldu.

yusuf hocaoğlu kimdri Haberi

yusuf hocaoğlu kimdri

BALIKESİR'İN imar anayasası olarak nitelendirilen ve Karesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen İmar Yönetmeliği çalışma toplantıda, imar yönetmeliği üzerine çalışma yapıldı. İmar Komisyon Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Balıkesir il genelinde imar bütünlüğü sağlamak ve sağlıklı yapılaşmanın önünü açmak maksadıyla, ilgili kurum ve kuruluşların çalışmalarıyla son şekli verilen imar yönetmeliğinin önümüzdeki ay yapılacak olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulacağını belirtti. İmar Yönetmeliği'nin önemine değinen Hocaoğlu, detaylı bir çalışma sonunda yönetmeliğe son şeklini verdiklerini belirterek, "Bu yönetmelik, şehrimizde imar bütünlüğünü ve daha sağlıklı yapılaşmayı sağlayacak. Geniş katılımlı bir toplantı sonucunda ortaya çıkan bu yönetmeliği önümüzdeki ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde meclise sunacağız" şeklinde konuştu. 

Toplantıya Büyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Yusuf Hocaoğlu, imar komisyonu üyeleri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, ilçe belediyelerinden ilgili müdür-teknik ekip ve personeli...