12 / 05 / 2024

Yusuf Koçhan

Yusuf Koçhan

YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile, Yusuf Koçhan, Hüseyin Nazif Bel, Temel Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

İki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi?

Ev hanımları emlak vergisi ödemelerinden muaf olabilecek kimseler arasında yer alıyor. Peki, iki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi? Emlak vergisi muafiyet koşulları neler?

Ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları 2022!

Ev hanımları belli şartlarda emlak vergisi muafiyetinden muaf olabiliyor. Peki, hangi koşullarda vergiden muaf olunur? İşte ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları...

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Erdem tarafından kuruldu.

Ankatürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankatürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elif Sibel Koçhan ve Gül Mehtap Tekin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maçka kaçak yapılardan temizleniyor!

Yaylalardaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Maçka Belediye Başkanı Korray Koçhan, yayla turizminin bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekti..

Medfa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medfa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Üsküdar'da Mustafa Koçhan, Muhammet Sıttık Koçhan imzasıyla kuruldu.

Trabzon Maçka'da 2017 inşaat yılı olacak!

2016 yılı son muhtarlar toplantısını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

Yusuf Koçhan Haberi

Yusuf Koçhan

YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile, Yusuf Koçhan, Hüseyin Nazif Bel, Temel Tellioğlu ortaklığında kuruldu.


YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...