21 / 05 / 2024

Yusuf Muhtar Vidinli

Yusuf Muhtar Vidinli

ICT İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Kuruoğlu, Yusuf Muhtar Vidinli, Levent Can tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Vidinli Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vidinli Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Muhtar Vidinli tarafından kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari korunmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Tarihi Kentler Birliği Gaziantep Buluşması’nda Tarihi Kentler Birliği’nin büyük bir okul olduğunu belirterek, “Biz bu okulda sadece kadimin değerlerini korumayı öğrenmiyoruz, aynı zamanda belediyeciliği de öğreniyoruz” dedi.

Malatya Yusuf Özal Caddesi dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde dönüşüm projesine devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Muhtar Özay Dağhan'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, kentsel dönüşüm rant oyununa döndüğünü öne sürerek, vatandaşları imar düzenlemesi yapılmadan ev ve arsalarını satmamaları konusunda uyardı.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Libya el-Muhtar okulu kapatıldı!

Libya'da örgütsel faaliyetler gösteren Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı el-Muhtar okulunun kapatıldığı öğrenildi. Libya hükümeti, FETÖ imamı olan 4 öğretmeni de tutukladı.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi hizmete açıldı!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Şanlıurfa Haliliye'deki muhtar evleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evleri ile muhtar evlerinin anahtar teslim ve toplu açılış törenine katıldı...

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki deniz projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da yapılan deniz projelerini anlattı. Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Antalya Kepezaltı-Santral'de dönüşüm yıkımları başlıyor!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan 'Antalya'nın 'Rüya Projesi' Kepezaltı-Santral'de start veriliyor. Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, iki mahallede evleri bayramdan sonra boşaltmaya başlayacaklarını söyledi.

Kanatçı Muhtar'dan Beylikdüzü'ne 350 yataklı iş oteli!

Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'ndeki yıkılan restoran ve butik otelin yerine 36 katlı rezidans ve 350 yataklı bir iş oteli yapacak. Arsa üzerinde inşaat başladı.

Yusuf Muhtar Vidinli Haberi

Yusuf Muhtar Vidinli

ICT İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Kuruoğlu, Yusuf Muhtar Vidinli, Levent Can tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


ICT İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat tesisat montaj ve elektrik taahhüt işleri.....,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


ICT İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bağdat Caddesi, Bölükbaşı Apartmanı,...