04 / 05 / 2024

Yusuf Namoğlu

Yusuf Namoğlu

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi'nin 13 dönüm üzerine kurduğu Sporcular Parkı satılığa çıkarılmış. TOKİ, sahibi olduğu arazi üzerine kurulan parkın arsasını satmak istemesiyle parkın kapısına satılık tabelası asılmış.

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş!

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş. Doğuş Holding ile işbirliği yaparak Nisbetiye'de ''Zemin üstü yeşil park, zemin altı otopark'ı hizmete açarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Usta tarafından kuruldu.

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Muşuk Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Sivas'ta inşa edilen ahşap evlere sipariş yağıyor!

Sivas'ta TCDD emeklisi 65 yaşındaki Namoğlu torunları için inşa ettiği ahşap evlere, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alıyor. 

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Ph Grup İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ph Grup İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Yurdunkulu ve Yusuf Abdullahoğlu ortaklığında kuruldu.

Yusuf Namoğlu Haberi

Yusuf Namoğlu



Satılık 'meşhur' park


Beşiktaş Belediyesi'nin ünlü sporcuların heykelleriyle süslediği parka satılık tabelası asıldı. Parkın, Toplu Konut İdaresi'nin satmak istediği 13 dönümlük arazide yer aldığı belirlendi.


TARIK YILMAZ-İstanbul


    Beşiktaş Belediyesi'nin dünyaca ünlü Türk sporcularının heykellerini yaptırdığı 13 dönüm arazi üzerine kurduğu Sporcular Parkı satılığa çıktı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ), sahibi olduğu arazinin önemli bir kısmının parkın içinde kalması nedeniyle dün parkın içinde kalması nedeniyle dün parkın kapısına satılık tabelası astırdı. Belediye görevlileri tabelayı sökerken yürüyüş yapmaya gelen vatandaşlar parkın satılık olmasına anlam veremedi.


Görkemli açılış


    TOKİ, Emlakbank'tan devraldığı ve kendi portföyündeki arsa ve arazileri satmak için Eskidji Müzayede Evi'yle satış...