07 / 05 / 2024

Yusuf Onur Meniktan

Yusuf Onur Meniktan

Yeşil Yıkım ve Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Onur Meniktan, Ömer Sedat Meniktan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Afyon'da Yusuf Ağa Parkı açıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Yusuf Ağa parkı törenle açıldı. Hayatını kaybeden ünlü iş adamının ismini alan parka törende ilgi yoğundu. İş adamları ve sevenleri törende yer aldı.

Yusuf Aslantürk: Ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatları bakımdan geçmeli!

Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk yaptığı açıklamada ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10 - 15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Samsun'da yeni yapılacak parka Yusuf Ziya Yılmaz'ın adı verilecek!

Samsun İli Kavak ilçesinde yaptırılacak parka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın adının verileceği bildirildi. 11 bin 765 metrekarelik park sahasında incelemeler yapıldı.

Yusuf Demir: Türkiye kısa vadede kuraklık riskini atlatamadı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Başkanı Prof.Dr. Yusuf Demir, kuraklığın kronik bir sorun haline gelmemesi için su kaynaklarının hem yağışlı, hem de kurak dönemlerde iyi yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Yeşil Yıkım ve Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Yıkım ve Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Onur Meniktan, Ömer Sedat Meniktan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Onur Karlıdağ kimdir?

Craft312 Studio kurucusu Onur Karlıdağ kimdir? İç mimar Onur Karlıdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Karlıdağ, Craft312 Studio'yu ne zaman kurdu? İşte İç Mimar Onur Karlıdağ..

Özgür Onur Özgüven kimdir?

Özgüven Mimarlık kurucusu İnşaat Mühendisi Özgür Onur Özgüven kimdir? Özgür Onur Özgüven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Özgür Onur Özgüven...

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Onur Büyükfidan kimdir?

İlke Gayrimenkul Değerleme İş Geliştirme Direktörü Onur Büyükfidan kimdir? Onur Büyükfidan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlke Gayrimenkul İş Geliştirme Direktörü Onur Büyükfidan'nın biyografisi...

Yusuf Onur Meniktan Haberi

Yusuf Onur Meniktan

Yeşil Yıkım ve Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Onur Meniktan, Ömer Sedat Meniktan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


 Yeşil Yıkım ve Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında resmi yada özel sektöre ait her türlü inşaatın yıkım ve hafriyat işlerinin yapılması, 2- Hafriyat ve yıkıntı atıklarının geri dönüşüm tesisinde işlenilerek bunlardan üretilebilecek her çeşit mamulün üretilmesi ve satılması işlerinin yapılması, 3-Şirket her türlü atıkla ilgili depolama, geri dönüşüm ve bunlardan üretilen mamullerin satımını yapabilir, 4-Şirket her çeşit maden ocağı kurabilir işletebilir ve bunlardan ürettiği her çeşit mamulü satabilir, 5-Şirket her türlü inşaat, hafriyat vb. işleri yapabilir, 6-Şirket yurt içi ve yurt dışı her çeşit nakliye...