02 / 05 / 2024

Yusuf Özdemir

Yusuf Özdemir

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Adıyaman Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçedeki mahalle ve cadde yollarında başlatılan asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Yusuf Özdemir:Gölbaşı'nı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeninin, ismini gölden aldığını belirtti. Özdemir: " Hazırladığımız projelerle parkı cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz " dedi

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Muşuk Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir ve Hatice Şahin ortaklığında kuruldu.

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Adıyaman Gölbaşı'nın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi ile göl etrafının çehresinin değiştiğini söyledi.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Adıyaman Gölbaşı'na yeni bir mahalle kuruldu!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinin meclis kararıyla ikiye bölünerek Yenikent adından yeni bir mahalle oluşturduklarını söyledi. Yeni mahallenin sınırları şöyle...

Adıyaman Gölbaşı'nda kaldırım çalışmalarına devam!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin havaların yağışlı olmadığı zamanlarda kaldırım düzenleme çalışmasına devam ettiğini söyledi.

Yusuf Özdemir Haberi

Yusuf Özdemir

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.


Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, şehir estetiğine uygun, daha sağlam, güvenli ve yaşanabilir binaların inşa edilmesi için çalışan Gölbaşı Belediyesi, Yeni Kent Mahallesi’nde 15 hektarlık alan içerisinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçeyi yeniden inşa etmeye başlayacaklarını söyledi. Kentsel dönüşüm çerçevesinde konut ve iş merkezi inşaatına başlayacağını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "İlçemiz Yeni Kent Mahallesi afet evlerinde yapmayı planladığımız kentsel dönüşüm ile hem estetik olarak hem de yaşanabilirlik olarak Türkiye’de örnek teşkil edecek bir mimari yapmayı planlıyoruz. Sizlerin daha rahat bir ortamda yaşamanız sosyal ve kültürel alanlar ile afet evlerini Türkiye de örnek olacak şekilde tasarımlamak istiyoruz. Yapmayı planladığımız kentsel dönüşüm ile daha yaşanılabilir bir...