04 / 05 / 2024

Yusuf Sertçelik

Yusuf Sertçelik

Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi, Yusuf Sertçelik ve Elif Sertçelik ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Bahçelievler, Sivayuşpaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi, Kaplan İş Merkezi'nde kuruldu.

AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Harun Değirmenci, Yusuf Sertçelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Çelik üretimi ve ihracatı Ekim ayında sert düştü

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği'nden yapılan açıklamada yüksek enerji maliyetleri ve resesyondaki Avrupa pazarı nedeniyle çelik ihracatında daralmanın devam ettiği belirtilirken Hindistan'ın ise hem iç pazarda hem de yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırdığı ifade edildi.

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yusuf Tüzün tarafından kuruldu.

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi açıldı!

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

İstanbul depremi kapıya dayandı!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce depreminin Marmara'yı tetiklemeyeceğine dikkat çeken Sertçelik, "İstanbul'da bir deprem bekliyoruz" dedi.

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Apaydın tarafından kuruldu. 

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Şeker tarafından kuruldu. 

Ysf Kalyoncular Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Kalyoncular Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Kalyoncu tarafından kuruldu. 

Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi, Yusuf Sertçelik ve Elif Sertçelik ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Bahçelievler, Sivayuşpaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi, Kaplan İş Merkezi'nde kuruldu.

Demay Yapı İnşaat Demir Çelik Taahhüt Ticareti Anonim Şirketi kuruldu!

Demay Yapı İnşaat Demir Çelik Taahhüt Ticareti Anonim Şirketi, Yusuf Güler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

Mayra Çelik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayra Çelik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Evci, Yusuf İpek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Arçelik 2013 net karını yüzde 15 artırdı!

Arçelik, kur etkisi ve iyileşen marjlarla son çeyrekte net kârda yakaladığı sert artışın katkısıyla 2013 yılını yüzde 15 yükselişle 597.8 milyon lira net kârla tamamladı. Şirketin satış gelirlerinde elde ettiği büyüme yılsonu hedeflerinin altında kaldı.

Yusuf Sertçelik Haberi

Yusuf Sertçelik

Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi, Yusuf Sertçelik ve Elif Sertçelik ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Bahçelievler, Sivayuşpaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi, Kaplan İş Merkezi'nde kuruldu. 


Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...