04 / 05 / 2024

Yusuf Şimşek kimdir

Yusuf Şimşek kimdir

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu.

Yusuf Şimşek kimdir?

22 Ekim 2013 günü yapılan açıklamaya göre İdealist GYO Pay Sahipleri ile İlişkiler Yöneticiliği görevinden istifa eden Yusuf Şimşek kimdir? İdealist GYO'da Yusuf Şimşek'in yerine kim getirildi?

‘Mehmet Şimşek’in bankacılarla görüşmesi sonra borsa yükselmeye devam edebilir’

Galata Menkul Araştırma Müdürü Yusuf Kavak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankacılarla gerçekleştireceği toplantının ve para politikası kurulu toplantısının ardından çıkacak sonuçlara göre borsanın yükselişinin devam edebileceğini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Şimşek kimdir?

Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Şimşek...

Süleyman Şimşek kimdir?

Kilis Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek kimdir? Süleyman Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Şimşek...

Muzaffer Şimşek kimdir?

Sinop Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek kimdir?Muzaffer Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muzaffer Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muzaffer Şimşek..

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Bakan Şimşek: Bütçe gelirleri yüzde 8,1 arttı!

Mehmet Şimşek, merkezi yönetim bütçesinin, geçen ay 9,2 milyar lira, ocak-eylül döneminde ise 11,9 milyar lira açık verdiğini bildirdi. Şimşek, yılın 9 ayında 313,5 milyar lira bütçe gelirine karşılık, 325,4 milyar lira bütçe gideri gerçekleştiğini söyled

Mehmet Şimşek: Bütçe gelirleri yüzde 8,1 arttı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yılın 9 ayında bütçe gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,1 artış ile 313,5 milyar lira oldu" dedi.

Mehmet Şimşek: Hazineye ait arazileri almak için elinizi çabuk tutun!

Maliye Bakan Mehmet Şimşek, "Hazineye ait tarım arazilerini satın alma hakkına sahip olan vatandaşlarımız, ellerini çabuk tutmalı" dedi. Araziler için şu ana kadar 130 bin 661 kişi başvurdu.

Yusuf Şimşek kimdir Haberi

Yusuf Şimşek kimdir

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkiler Bölümü Yöneticisinin görevden ayrılması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı. 

Yeni atanacak Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri ayrıca kamuya duyurulacak. 

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11'inci maddesi gereğince Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Yusuf ŞİMŞEK bu görevinden ayrılmıştır. Yeni atanacak Yatırımcı İlişkileri  Bölümü Yöneticisinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri ayrıca kamuya duyurulacaktır.

Yusuf Şimşek...