16 / 05 / 2024

Yusuf Yeşilkanat

Yusuf Yeşilkanat

Soil Ada İnşaat Temel Su Yalıtım İzolasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çiğdem, Yusuf Yeşilkanat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Ev sahibine dava açan Defne Samyeli'ye güzel haber!

İş insanı Yusuf Araz, kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı olan Defne Samyeli hakkında icra takibi başlatmıştı. Sonrasında ev sahibine manevi tazminat açan Defne Samyeli'ye mahkemeden sevindiren haber geldi. 

Arazileri yarılan, evleri çatlayan Yeşilyurtlular yardım bekliyor!

Oda TV yazarı Yusuf Yavuz, bugünkü yazısında Arazileri yarılan, evleri çatlayan Yeşilyurtlular'ın sorunlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Yeşilkanat Enerji ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkanat Enerji ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cengiz Yelişkanat tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yusuf Akçayoğlu: Türkiye'ye uçmayanı uçuracağız!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı inşa eden İGA İnşaatı'nın CEO'su Akçayoğlu, "Türkiye'ye hiç uçuşu olmayan havayolu şirketlerini cezbedip onlara hizmet vermek istiyor" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan OMÜ'ye tramvay müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını dile getirdi.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan OMÜ'ye raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ 2016-2017 eğitim-öğretim yılı açılış töreninde müjdeyi verdi; “2 yıl içinde raylı sistemi buraya çıkaracağız.” dedi

Isparta Aliköy'de ISBAŞ'a ait arazi TOKİ'ye devredildi!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, TOKİ'nin ve dolayısıyla konut sahibi olmak İsteyen vatandaşların önünü açtı. Günaydın, ISBAŞ'a ait ruhsatlı maden ocağı sahasını TOKİ'ye devretme kararını imzaladı.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Yusuf Yeşilkanat Haberi

Yusuf Yeşilkanat

Soil Ada İnşaat Temel Su Yalıtım İzolasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çiğdem, Yusuf Yeşilkanat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Soil Ada İnşaat Temel Su Yalıtım İzolasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü su yalıtımı ve izolasyon işlerini yapmak. Temel, düz çatı ve teraslardaki su yalıtım işleri, inşaat ve diğer yer altı yapılarının iç ve dış cephesindeki su yalıtımı ve nem yalıtımı işlerini yapmak. 2. Her türlü inşaat yapmak için gerekli alanların açılması açılan alanların geliştirilmesi ve modernleştirilmesi için alt yapı ve üst yapı sistemlerinin kurulması geliştirilmesi toplu konut alanları olarak dizayn edilmesi konut yapabilmek için gerekli zemin çalışmalarının yapılması, imar ıslah ve aplikasyon çalışmalarının yapılmasının ve gayrimenkullerin değerlerini...