06 / 05 / 2024

Yusuf Yücesoy

Yusuf Yücesoy

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile Maltepe'de, Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Arata Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arata Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu.

Use Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Use Grup Yapı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Lna Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lna Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Yücel Duman tarafından kuruldu.

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Silivri’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Bayram  ve Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Yusuf Yücesoy Haberi

Yusuf Yücesoy

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile 20 Şubat 2015'te, Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.


Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi, Çam Sokak, Daproyal Sitesi D Blok...