05 / 07 / 2024

Yusuf Ziya Öztürk

Yusuf Ziya Öztürk

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk Sistem Danışmanlığı Elektrik Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Sistem Danışmanlığı Elektrik Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Lokman Öztürk Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Şeref Öztürk İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şeref Öztürk İnşaat Hafriyat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 210 bin TL sermaye ile Sultanbeyli'de, 20 Şubat 2015'te Şeref Öztürk Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Tuğba Öztürk kimdir?

Mimar Tuğba Öztürk kimdir? Mimar Tuğba Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Tuğba Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Öztürk...

Beyazıt Öztürk evini 4.5 milyon Euro'ya satışa çıkardı!

Müzmin bekar Beyazıt Öztürk sonunda evleniyor. Ünlü şovmen, esmer sevgilisiyle evlendiğinde oturmak için yeni bir ev arıyor..

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Yusuf Ziya Öztürk Haberi

Yusuf Ziya Öztürk

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu. 


YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1 . Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,  kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa? ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...