06 / 05 / 2024

Yuvam İzmit projesi

Yuvam İzmit projesi

Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

TOKİ'den İzmit'e tam 711 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen TOKİ İzmit projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte İzmit TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmit projesi için start verildi! Tam 711 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmit 2023 projesi için tarih belli oldu. 28 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 711 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

İzmit Belediye Meclisi'nde Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

İzmit Belediyesi’nde yılın son meclis toplantısında Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.

Yuvam İzmit projesi Haberi

Yuvam İzmit projesi


CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.



BÜYÜK PROJELER

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde sadece büyük projelerle uğrtaştığını belirten Sirmen, “Daha küçük projeleri Saraybahçe Belediyesi yapardı. Şimdi aramızda bir belediye kalmadı. Artık biz her konuda beraber çalışacağız. Tüm sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Özellikle bayanlarla ilgili çok ciddi projelerimiz var. İşi evlerine götürüyoruz. Özellikle evden ayrılamayan kadınların evlerine iş görüreceğiz. Hangi işten anlıyorsa; dikiş, nakış, dantel, çiçek yapımı. Onları ücreti karşılığında kadınlara yaptıracağız. Kadınlar ev ekonomisine katkı sağlayacak. Bayanların imkanları yoksa özel kurslar açacağız” dedi.

ÜCRETSİZ EV

Sirmen, Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceklerini ifade...