29 / 04 / 2024

Yüzon7 Residance Trabzon teslim tarihi

Yüzon7 Residance Trabzon teslim tarihi

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları 181 bin TL'den başlıyor. Trabzon'da yükselen YüzOn7 Residance projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

AFAD tek tek açıkladı: O ilin iki ilçesinde deprem alarmı! 7.9 büyüklüğünde...

AFAD tarafından hazırlanan rapora göre Kuzey Anadolu fayının geçtiği Erzincan’da yaşanabilecek büyük depremde, Trabzon’da en fazla etkilenecek iki ilçe peş peşe belli oldu. İşte son dakika ayrıntıları...

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

Körfez yatırımcılarının konut tercihinde yükselen trend Trabzon!

EVA Gayrimenkul Değerleme‘nin araştırmasına göre yabancıya konut satışında Trabzon son beş yılda 7‘nci sıraya yerleşti...

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

Trabzon Yomra’daki sahil tesisleri yıkılıyor!

Trabzon’un Yomra ilçe sahilinde deniz kenarına kurulan ve insanların ihtiyacına koşan sahil tesislerinin yıkımı başladı. Yıkım, Trabzon Valiliği tarafından gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Trabzon'da konut satışları Kasım'da yıllık bazda yüzde 25 arttı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,1 oranında artarak 132 bin 655 oldu. Kasım ayında Trabzon'da yabancılara 81 konut satıldı

Trabzon Tabakhane'de 553 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tabakhane kentsel dönüşüm alanında kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkım çalışmalarına bugün Hacıkasım mevkiinde devam edildi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde hafif raylı sistem toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılacak olan hafif raylı sistem A’den Z’ye masaya yatırıldı.

Trabzon Tabakhane Kentsel Dönüşüm'de 523 bina yıkıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde kamulaştırma işlemleri tamamlanan binaların yıkımı sürüyor.

Yüzon7 Residance Trabzon teslim tarihi Haberi

Yüzon7 Residance Trabzon teslim tarihi


7 bin 700 metrekare alanda inşa edilen Yüzon7 Residance projesi May Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Yüzon7 Residance projesi Trabzon Kaşüstü'nde yer alıyor.


Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 14 katlı üç blok halinde yükselen Yüzon7 Residance projesinde 117 konut yer alıyor.



Yüzon7 Residance Kaşüstü fiyatları!


Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Yüzon7 Residance Kaşüstü fiyatları köşe 3+1 dairelerde 181 bin TL'den başlarken, normal katlarda 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Yüzde 70 inşaatı tamamlanan Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzon7 Residance projesinde daire alanları 181 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.




Tel: 0 (462) 326 22 21

Web: mayyapi.com.tr

Gülcihan...