29 / 04 / 2024

z ofis dap yapı

z ofis dap yapı

Bugün Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya gelen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm projesi olarak satışa sundukları Dap Vadisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi.

Dap Yapı Z Ofis'in havadan son videosu!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Z Ofis projesi Kağıthane'de yer alıyor. Z formunda inşa edilen Z Ofis projesi 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Z Ofis Dap Yapı'nın havadan en yeni videosu!

304 ofis ve 61 dükkandan meydana gelen Z Ofis projesi Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 14 bin metrekare arsa alanına sahip olan Z Ofis projesi Kağıthane'de yer alıyor

Dap Z Ofis'in havadan son görüntüleri!

Dap Yapı Z Ofis projesi 30 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideoçcom ekibi tarafından görüntülendi

Dap Z Ofis'te metrekare birim fiyatı 4 bin TL!

Altınboynuz’u eski günlerine kavuşturacak olan Boğaz suyunun Haliç’e kavuşması projesi hayata geçti; Z Ofis’in Haliç manzaralı ofis ve dükkanlarının cazibesi arttı.DAP Z Ofis’in satış ofisi bayramın 3. ve 4. günü açık olacak.

Dap Yapı, mimaride yeni bir dönemi başlatıyor!

Dap Yapı Dünyada ilkleri gerçekleştirdiği son projesi Z Ofis'le hem bir harfi mimari forma uyguluyor hem de Ofis Yönetim Sistemiyle yatırımların kısa sürede amorti edilmesini sağlıyor...

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

2022 konut alma zamanı!

Uzun yıllardır konut projeleriyle dikkat çeken DAP Yapı, yatırımlarında hız kesmiyor. DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, şirketin gelecek hedeflerine ve gayrimenkul sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta!

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis 30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

DAP Nişantaşı'nda 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı...

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

z ofis dap yapı Haberi

z ofis dap yapı

İstanbul Marina ve Vazo Kule projelerini hayata geçiren Dap Yapı, Dap Vadisi projesini bugün Çırağan Sarayı'nda basına tanıttı. 


Dap Vadisi projesi  İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesinde yükseliyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.



40 bin metrekare alanda iki bağımsız bölümden oluşan Dap Vadisi projesinde toplam 932 ofis bulunuyor. Projede 400 ofis satışa açıldı.


Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, S ofis ve Bumerang Ofis projeleriyle Dap Vadisi'ne dönüştüren Dap Yapı bölgenin kentsel dönüşümüne katkı sağlıyor.


Dap Vadisi projesinde yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede çeşitli mağazalar, restaurantlar ve cafeler yer alıyor. 



Piyasanın yüzde 50'si altında fiyatlar!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı...