16 / 05 / 2024

Zabıtçı Bayraklı No 17 daire tipleri

Zabıtçı Bayraklı No 17 daire tipleri

Zabıtçı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bayraklı No 17 projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Zabıtçı Bayraklı No 17 projesinde 1+1 daireler 220 bin TL' den başlıyor.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Rapor alanlar dikkat, maaşınızı SGK ödüyor! İş göremezlik ödemesi nasıl hesaplanır? SGK T.C. no ile sorgulama

Sigortalı çalışanın işe devamını geçici olarak engelleyen bazı durumlar mevcut olduğu hallerde maaş ödemesini işveren yerine SGK yapıyor. İşte Rapor parası, İş göremezlik ödemesi hakkında merak edilenler... 

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Adalet Bakanlığı alım yapıyor! Zabıt katibi olmak isteyenler hemen başvursun!

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Ülke genelinde zabıt katibi adliye kontenjan dağılımı belirlendi. İşte detaylar!

Katiplik alımına yaklaşık 5 bin kişi başvurdu! Zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? 

625 kişilik katiplik ilanına 5 bini aşkın adaydan başvuru geldi. Peki zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? İşte merak edilenler...

16 Nisan evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? T.C No ile evde bakım maaşı sorgulama!

16 Nisan 2023 tarihi itibariyle evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Evde bakım maaşı yatmayan vatandaşlar, e-Devlet ve SMS üzerinden ödeme durumlarını sorgulayabilirler.

13 Nisan evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? T.C No ile evde bakım maaşı sorgulama!

Evde bakım maaşının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki evde bakım aylığı yattı mı? İşte detaylar!

Adalet Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte şartlar

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları pek çok kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni yayımlanan ilanla; zabıt kâtibi, mübaşir, infaz koruma memuru ve farklı kadrolara çok sayıda alım yapılacak. İşte tüm detaylar...

Adalet Bakanlığı rekor düzeyde personel alacak! Temizlik görevlisinden zabıt katibine kadar birçok alanda alım var!

Adalet Bakanlığınca yayınlanan performans programına göre 2023 yılında rekor düzeyde personel alımı yapılacağı görüldü. İşte detaylar...

Adalet Bakanlığı'ndan rekor düzeyde personel alımı! Temizlik, güvenlik görevlisi, zabıt katibi ve mübaşir alınacak!

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan performans programına göre 2023’de rekor düzeyde personel alımı yapılacağı görüldü. İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir alımı yapılacak! İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendirecek açıklama geldi. Adalet ve CTE için İnfaz koruma memuru "gardiyan", zabıt katibi, mübaşir ve diğer sözleşmeli kadrolara memur personel alımı yapılacağı açıklandı.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Zabıtçı Bayraklı No 17 daire tipleri Haberi

Zabıtçı Bayraklı No 17 daire tipleri

No 17 projesi İzmir İl'i Bayraklı İlçe' sinde yükseliyor. Toplam 80 daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Zabıtçı Bayraklı No 17 projesi içerisinde sosyal seçenek olarak kapalı yüzme salonu, yürüyüş parkuraları, spor salonları, buhar odaları, fitness center, sauna, 24 saat güvenlik gibi imkanları da bulunuyor.


Zabıtçı Bayraklı No 17 projesinde yüzde 25 peşinlerde indirim ve taksit imkanı sunulurken lansmana özel indirimler de bulunuyor. Projenin teslim tarihi 18 ay kadar sonra yapılması planlanıyor.


Zabıtçı Bayraklı No 17 projesinde 1+1 daireler 220 bin TL' den başlıyor ve 320 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki 2+1 daireler ise 420 bin TL iken 3+1 daireler 550 bin TL' den başlangıç fiyatlarla satışa...