19 / 05 / 2024

Zafer Albayrak kimdir

Zafer Albayrak kimdir

ANKARA'da gayrimenkul sektörünün nabzını tutan RE/MAX Tower Ticari Gayrimenkul Ofisi Brokerı Zafer Albayrak, inşaat yatırımları artarken gayrimenkule ilgi duyanların ikinci adres olarak Ankara'yı tercih ettiklerini söyledi..

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Ömer Albayrak kimdir?

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak kimdir? Ömer Albayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Albayrak, ne zamandan beri Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Zafer Arpacı kimdir?

Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı kimdir? Zafer Arpacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Arpacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Arpacı...

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

Zafer Mergen kimdir?

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Zafer Albayrak kimdir Haberi

Zafer Albayrak kimdir

ANKARA'da gayrimenkul sektörünün nabzını tutan RE/MAX Tower Ticari Gayrimenkul Ofisi Brokerı Zafer Albayrak, inşaat yatırımları artarken gayrimenkule ilgi duyanların ikinci adres olarak Ankara'yı tercih ettiklerine dikkat çekti. Albayrak, "Türkiye'de gayrimenkule yatırımının dönüş hızında istanbul bilinci. Ankara ikinci sırada yer alıyor.

Ankara'nın Söğütozü, Çukurambar bölgelerinin değeri oldukça arttı. Başkentin genelinde 33 adet ofis pıojesi faaliyette, 60 adet de inşaatına başlanacak ofis projesi var. Sadece İncek'te 31 konut projesi bulunuyor. Kuçuk tipte dairelere talep artışı soz konusu. 200 bin lirası olan rahatlıkla bu tip daire satın alabiliı. Bu yönüyle Ankara İstanbul'dan avantajlı. Artan arz plansız olursa sıkıntı çıkabilir. Bu nedenle üretmek kadar satış stratejisi de önemli" diye konuştu. 


Ankara Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hasan Ceran da, Ankara'nın marka şehir olmasında kentsel dönüşümün anahtar...