02 / 05 / 2024

Zafer Algöz leventteki evi

Zafer Algöz leventteki evi

Cem Yılmaz, Levent'teki villasının çevresini yakın dostları ile dolduruyor. 15 yıllık arkadaşı Ozan Güven'in Levent'e taşınmaya karar vermesinin ardından Zafer Algöz de aynı semti tercih etti.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Cep telefonlarımız depremi önceden haber verebilir mi? Google, dünyanın en büyük deprem algılama ağı için çalışıyor! 

Android tabanlı telefonlarda depremi önceden haber veren uygulamalar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında gündem oldu. Peki cep telefonlarımız depremi önceden haber verebilir mi?

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Zafer Mutlu: Kentsel dönüşümde birlik sağlanmalı!

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu düzenlediği basın toplantısında deprem hakkında görüşlerini paylaştı. Başkan Mutlu; “Her şeyden önce toplanma alanlarımız, kapasiteleri ve yeterlilikleri irdelenmelidir ”dedi.

Zafer Sönmez: Varlık Fonu’nu ailem de anlamadı!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) raporları ilk defa Meclis'e sunuldu. TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez Varlık Fonu'nu ailesi dahil bir çok kişinin henüz anlayamadığını söylerken,  “TVF banka değildir, hazine değildir, merkez bankası değildir, özelleştirme idaresi değildir” dedi.

İş Demirsan Metal Geri Dönüşüm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İş Demirsan Metal Geri Dönüşüm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Düz tarafından kuruldu. 

Mehmet Cahit Turhan: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Yatırımlarda yavaşlama olduğu algısının zaman zaman gündeme getirildiğini ifade eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini açıkladı...

TOKİ Afyonkarahisar Zafer 33 konut kura sonuçları!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer kura sonuçları henüz belli olmadı. Projede 33 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Aksaray Zafer Orta Gelir kura sonucu kazananları!

TOKİ Aksaray Zafer Orta Gelir kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı, TOKİ Aksaray Zafer Orta Gelir kura sonucu kazananları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.  

Zafer Algöz leventteki evi Haberi

Zafer Algöz leventteki evi

Cem Yılmaz'ın 'mahalle sistemi'ni bundna 10 yıl önce Sezen Aksu, Kanlıca'da hayata geçirdi.Sezen Aksu başta Ozan Doğulu olmak üzere tüm orkestra elemanlarını, ekip arkadaşlarını, menajer ve danışmanını yalısının çevresine topladı. Aslında bu yurtdışındaki starların istedikleri zaman rahatlıkla buluşmaları için tercih ettikleri bir yerleşim şekli.



Posta...