02 / 05 / 2024

Zafer Çağlayan açıklama

Zafer Çağlayan açıklama

Çağlayan, Türkmenistan'da müteahhitlik sektöründe 'aslan payının' Türk firmalarınca alındığını ifade ederek, bu ülkede üstlenilen projelerin tutarının 2.6 milyar dolar düzeyine yükseldiğini belirtti

Zafer Çağlayan: Mal varlıklarına el konulan şirketler listesinden 9 Türk firması çıkarıldı!

Libya'da mal varlıklarına el konulan şirketler listesinden 9 Türk firması çıkarılarak, işlerine kaldıkları yerden devam etmeye başladılar

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka, şartları karşılayan vatandaşlara yönelik 2000 TL bandında ödeme gerçekleştirecek.

Aile Bakanlığı'ndan sonra flaş bir açıklama da onlardan! Aylık 5.137 TL ödeme yapılacak

Aile Bakanlığı'ndan sonra önemli bir açıklama da İŞKUR'dan geldi. İŞKUR, şartları karşılayan vatandaşlara 5 bin 137 TL bandında ödeme gerçekleştirecek.

Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!

Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen, ons altının bu yılın en iyi varlıklardan bir tanesi olduğuna dikkat çekerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!

Yapı Kredi Koray GYO Ankara tüketici davaları ile ilgili açıklama yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara tüketici davaları ile ilgili açıklama yaptı.

Tarlabaşı kamulaştırma projesi ile ilgili Beyoğlu Belediyesi'nden açıklama!

19 Temmuz Cumartesi günü basında yer alan Danıştay'dan Tarlabaşı kamulaştırmalarına iptal haberine ilişkin Tarlabaşı projesi ile ilgili Beyoğlu Belediyesi'nden açıklama geldi. Proje aynen devam edecek.

İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı.

İntema mal varlığı ile ilgili açıklama yaptı!

İntema İnşaat ve Tesisat malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema mal varlığı ile ilgili açıklama yaptı.

İntema fiyat hareketleri ile ilgili bir açıklama yapmadığını belirtti!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema fiyat hareketleri ile ilgili bir açıklama yapmadığını belirtti.

İGA'dan 3. Havalimanı kazası ile ilgili açıklama!

İstanbul Grand Airport (İGA) Havalimanı İşletmesi AŞ, 3. havalimanı inşaatında ki dolgu çalışmaları sırasında gölete düşen iş makinesinin operatörünün hayatını kaybettiği kazaya ilişkin açıklama yaptı.

Batı Söke Çimento Roller Pres yatırımı hakkında açıklama yaptı!

Batı Söke Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batı Söke Çimento Roller Pres yatırımı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO sermayesi ile ilgili açıklama yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan dışı fiyat ve sermayesi ile ilgili açıklama yaptı.

Fitch Ratings'ten sigortacılık sektörüne ilişkin açıklama!

Fitch Ratings' ten sigortacılık sektörüne ilişkin açıklama geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’ de sigortacılık sektörünün güçlü bir şekilde büyümesini sürdürmesini beklediğini açıkladı.

Zafer Çağlayan açıklama Haberi

Zafer Çağlayan açıklama

Müteahhitlikte 'Türkmenistan Baharı' esiyor



Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türk müteahhitlik sektörünün bu yılın ilk 5 ayında yurtdışında 88 proje üstlendiğini, bu projelerin bedellerinin ise 6.33 milyar dolara ulaştığını söyledi. Çağlayan, Türkmenistan'da müteahhitlik sektöründe 'aslan payının' Türk firmalarınca alındığını ifade ederek, bu ülkede üstlenilen projelerin tutarının 2.6 milyar dolar düzeyine yükseldiğini belirtti. Yurtdışında gerçekleştirilen müteahhitlik projelerinin inşaat malzemeleri ihracatına ve istihdama katkı sağladığını anımsatan Çağlayan, Türk müteahhitlik sektörünün bugüne kadar 94 farklı ülkede üstlendiği 6 bin 535 projenin toplam değerinin 213.23 milyar dolara ulaştığını kaydetti. Çağlayan, 2011 yılında 19.5 milyar dolar tutarında 450'den fazla proje üstlenen Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün, 2012 yılının ilk 5 aylık döneminde 6.33 milyar dolar tutarında 88 proje üstlendiğini belirtti. 


Türkmenistan'da üstlenilen projelerin, yurtdışı müteahhitlik sektörü açısından...