08 / 05 / 2024

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat iletişim

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat iletişim

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hamdan Muslem S Almehmady tarafından 1 Ekim'de kuruldu.

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi, Berkay Kesik, Sedat Gülbaran ve Kutay Kesik ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şener Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Çayırbaşı Caddesi'nde kuruldu.

XP Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

XP Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nezih Gürkan Akün tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Şişli, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Turizma Seyahat ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Turizma Seyahat ve Organizasyon Anonim Şirketi, Şişli'de kuruldu.

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Chıltern Klinik Araştırma Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Chıltern Klinik Araştırma Organizasyon Limited Şirketi, Chıltern Internatıonal Lımıted tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Taksim Kocatepe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Tuser İnşaat Metal Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuser İnşaat Metal Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Serdal Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Kağıthane'de kuruldu.

Fetur Organizasyon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fetur Organizasyon Turizm Limited Şirketi Kibriye Küçükemre tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de kuruldu.

Merko Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merko Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydan Ulusal tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman Kart tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zehra Buldu tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat iletişim Haberi

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat iletişim

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hamdan Muslem S Almehmady tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a)-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su...