17 / 05 / 2024

Zasti West Yapı adres

Zasti West Yapı adres

Zasti West Yapı Tekstil Elektronik Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Coşkun tarafından kuruldu.

West Mimari Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West Mimari Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Fatih Bacak tarafından kuruldu.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Vera West Ankara satışta! Yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapımına başlanan Vera West projesinde satışlar başladı. Projede daireler 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Zasti West Yapı Tekstil Elektronik Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zasti West Yapı Tekstil Elektronik Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Coşkun tarafından kuruldu.

Kim Kardashian ve Kanye West'in rüya malikanesi bitmiyor!

Kardashian ve Kanye West'in Kaliforniya-Hidden Hills'taki evlerinin yapımı hala tamamlanmadı. Çiftin evinde 8 yatak odası ve 10 banyo bulunuyor...

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

West Gate Residence Çankaya fiyatları!

West Gate Residence Çankaya fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı West Gate Residence projesinde 700 daire bulunuyor...

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası!

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız uygun faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. West Side İstanbul projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

West Gate Konutkent satılık!

West Gate Konutkent satılık ev fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence Ankara projesinde 700 adet daire yer alıyor...

Zasti West Yapı adres Haberi

Zasti West Yapı adres

Zasti West Yapı Tekstil Elektronik Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Coşkun tarafından kuruldu.


Zasti West Yapı Tekstil Elektronik Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...