08 / 05 / 2024

Zehnder radyant tavan soğutma sistemi

Zehnder radyant tavan soğutma sistemi

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Emlak Konut GYO'dan ihraç tavanına yönelik ihraç belgesi açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 16.08.2018 tarih ve 38/955 sayılı kararı ile onaylanan ihraç tavanına yönelik ihraç belgesi yayınladı.

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Başkara tarafından kuruldu. 

Halk GYO ihraç tavanı limit alımı başvurusu yaptı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç tavanı izni SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldığını bildirdi. 

Vakıf GYO sermaye tavanı 1 milyar TL'ye çıktı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kayıtlı sermaye tavanı 500 milyon TL'den 1 milyar TL'ye çıktı...

İhlas GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı artırımı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı. 

Özak GYO'nun sermaye tavanı 1 milyar TL'ye çıktı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye çıkarılması ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin uzatımı tescillendi...

Yeni Gimat GYO kayıtlı sermaye tavanı süresi uzatıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemleri tescil bildirimi yayınladı.

Kuyumcukent'in sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 100 milyon TL kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2018-2022 yıllarına uzatılması hususunda kabul edildi.

Panora GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemleri tescil bildirimi yayınladı.

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

İntema İnşaat'ın sermaye tavanı 49 milyon TL'ye çıktı!

İntema İnşaat'ın 10 milyon TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanının 49 milyon TL'ye çıktı. Sermaye geçirlilik süresi 2022'ye uzatıldı...

Zehnder radyant tavan soğutma sistemi Haberi

Zehnder radyant tavan soğutma sistemi

Güneşten ilham alan ekonomik ısıtma: Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri



Bakım ve servis maliyeti olmaması ve istenilen enerji kaynağına adaptasyonu sağlanabilen sistem, her zaman uzun ömürlü çözümler sunuyor. Güneş ile aynı ısıtma prensibiyle çalışan Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri sayesinde, verimli mekan ısıtması sağlanır ve ortamda bulunan kişilerin her zaman dinç kalmasını sağlarken soğuktan ya da sıcaktan olumsuz etkilenilmesini engeller.


Isınmada maksimum fayda

Işınım ile ısı transferi ve tüm hacimde homojen ısı dağılımı sağlayan Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, ısıtmanın ve serinletmenin hemen hissedilmesine olanak sağlar. Tüm mekanlarda kullanılan bu sistem, tamamen sessiz çalışması ve toz sirkülasyonu olmaması ile her mekana sağlık, kalite ve verimlilik getiriyor. Modüler yapıya sahip Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri,...