21 / 05 / 2024

Zekai Akyürek kimdir

Zekai Akyürek kimdir

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının da arttığını ifade etti. Akyürek, mücadelenin arttırılması gerektiğini belirtti.

Zekai Akyürek: 2014'te emlak sektörü durgun!

2014 yılının emlakçılar için biraz durgun geçtiğini belirten İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, "2014 yılı, bazen şans diyelim, bazen şanssızlık diyelim. her şey üst üste geldi.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı!

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek "Konya'mızda modern müze anlamdaki ilk müze olacak." ifadelerini kullandı.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Meram Son Durak'ın çehresi teleferikle değişiyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin en önemli dinlenme ve turistik alanı olan Meram Son Durak’ta yapımı devam eden yeraltı otoparkı ve teleferik istasyonu inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Zekai Akyürek kimdir Haberi

Zekai Akyürek kimdir

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, emlak sektöründeki gelişmeye bağlı olarak kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının arttığını söyledi. Akyürek, kayıt altında olmadan emlak işiyle uğraşanlarla ilgili sorun yaşadıklarını belirterek korsan emlakçılar konusunda da mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.


Akyürek, "Kayıt dışı çalışan emlakçılara devletin kurumların da kanuni uygulama yapmaları gerekmektedir. Gayrimenkul sektörünün güvenilir aracı kurumlan olan emlakçıların dikkate alınması gerekmektedir. Aksi halde gayrimenkul yatırımlarınızda yanılma payınızın çok yüksek olacağını, maddi kaybınızın olmaması için emlakçı firmalarına güvenmelerini istiyoruz. Hiç emek sarf etmeden emlakçilik yapmaya çalışan birçok insan da emlakçiliği bırakıp, ofisi kapatıp cep telefonu ve internet siteleri üzerinden korsan emlakçılığa başladı" şeklinde konuştu.


Başkan Akyürek sözlerine şu şekilde son verdi "Bu yöntemle konut hayali kuran vatandaşlann mağdur olması kaçınılmazdı Çünkü muhatap korsan emlakçmın...