29 / 04 / 2024

zekeriya karaman

zekeriya karaman

Deniz Feneri soruşturmasında isimleri geçen Beyaz Holding yöneticileri Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik ve İsmail Karahan ‘İskele Yapı’ adlı bir şirket kurarak inşaat sektörüne girdi

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Konya-Karaman hızlı tren projesi iki aşamada gerçekleşecek!

Hükümet, Konya - Karaman hızlı treniyle Nusaybin 'den Habur 'a kadar uzanacak dev bir projenin ilk ayağını hayata geçiriyor.

Azimet Karaman kimdir?

Mimar Azimet Karaman kimdir? Mimar Azimet Karaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Azimet Karaman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Azimet Karaman...

TOKİ Karaman'da 428 adet konut satıyor!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı. Proje, Türk Telekom Grubu ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla tanıtıldı.

Türk Telekom'un akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman istifa etti!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. Bürokratlara adaylık için tanınan süre bu akşam saat 17.00'de dolacak. İstifalar gelmeye devam ediyor...

Karaman Devlet Hastanesi otoparkı genişletiliyor!

Karaman Devlet Hastanesi acil servis önünde bulunan ve yetersiz kalan otoparkta genişletme çalışması başlatıldı..

Karaman-Başyayla Göleti'nde kamulaştırma kararı alındı!

Karaman-Başyayla Göleti ve Sulaması işi, Küçük Su İşleri Projesi kapsamında bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zekeriya Arslan, İzinli Pazarlama Yasası semineri verecek!

Vodasoft Call Center Services CEO'su Zekeriya ARSLAN tarafından verilecek olan İzinli Pazarlama Yasası ve Yasa'nın gayrimenkul sektörüne yansımaları semineri 19 Şubat'ta gerçekleşecek.

Konya ile Karaman arası sınır yeniden belirlendi!

Konya Taşkent İlçesi (Taşkent Belediyesi) ile Karaman Sarıveliler İlçesi (Sarıveliler Belediyesi) arası sınır tespiti yeniden yapıldı. Sınır tespiti kararı bugün 29249 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

zekeriya karaman Haberi

zekeriya karaman


Almanya’daki Deniz Feneri e.V. Derneği’nin Türkiye bağlantılarının araştırıldığı soruşturmada isimleri şüpheli olarak gündeme gelen Beyaz Holding yöneticileri Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik ve İsmail Karahan inşaat sektörüne girdi.

Bünyesinde Kanal 7 ve Ülke TV gibi televizyonlar ile birçok internet sitesi bulunduran Beyaz Holding, bugüne kadar daha çok eğitim, yayıncılık ve organizasyon faaliyetleriyle öne çıkıyordu. Beyaz Holding’e bağlı şirketlerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi okuma-yazma kursları gibi projelerde de adı geçiyordu.


Beyazyapı adından vazgeçildi

Bu ay başında ise Beyaz Holding’in sahipliğinde ‘İskele Yapı İnşaat ve Taahhüt’ adlı bir şirket kuruldu. 100 bin lira sermayeli şirketin amacı, “Kamu ve özel kuruluşlarla yurt içinde ve yurt dışında her türlü arsaya inşaat yapımı ve satımı” olarak belirlendi. Merkezi Zeytinburnu’nda...