07 / 05 / 2024

Zekeriya Mere biyografi

Zekeriya Mere biyografi

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere kimdir? Zekeriya Mere, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zekeriya Mere, ne zamandan beri İstanbul Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Kaya tarafından kuruldu.

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Erhan Doğruyol ve Zekeriya İncili ortaklığında kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Number One Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu! 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zekeriya İsmail tarafından kuruldu.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Demirlik İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Demirlik İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Zekeriya Demirci tarafından kuruldu.

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi Esenler'de Mehmet Tevfik Göksu, Zekeriya Çoştu, Yunus Kurt ve Esenler Belediyesi ortaklığında kuruldu.

Zekeriya Mere biyografi Haberi

Zekeriya Mere biyografi

Zekeriya Mere kimdir?

Zekeriya Mere, 1962 Afyonkarahisar Dinar doğumlu. Mere, ilk ve orta tahsilini bu ilçede tamamladı. Lise eğitimini Ankara’da alan Zekeriya Mere, 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ne girdi ve 1982 yılında Orman Mühendisi olarak mezun oldu.


Eskişehir Çatacık Orman İşletme Müdürlüğünde aday mühendis olarak göreve başlayan Mere, askerlik dönüşü sırasıyla Edremit ve Marmaris Orman İşletme Şeflikleri ile Yatağan, Marmaris, Eskere ve Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Bir sürede Orman Genel Müdürlüğünde İnşaat Şube Müdürlüğü de yapan Zekeriya Mere, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Zekeriya Mere 13.05.2011 tarihinde Eskişehir Orman Bölge Müdürü oldu. 18.05.2012 de ise İstanbul Orman Bölge Müdürlüğüne...