03 / 05 / 2024

zekeriya öz ağaoğlu ifadesi

zekeriya öz ağaoğlu ifadesi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili iken görev yeri değişikliklerinin ardından Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Zekeriya Öz'ün, hakkında çıkan haberlere ilişkin Ali Ağaoğlu' ndan ifade alındı...

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu Kuveytlilerden özür diledi!

BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde hayatına dair paylaşımlarda bulunan Ali Ağaoğlu program sırasında kullandığı sözler nedeniyle Kuveytlilerden özür diledi

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

zekeriya öz ağaoğlu ifadesi Haberi

zekeriya öz ağaoğlu ifadesi


İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekiliyken görev yeri değişikliklerinin ardından Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Zekeriya Öz'ün, hakkında çıkan haberlere ilişkin Ali Ağaoğlu'ndan ifade alındı. 


Avukatı Adnan Kılıç ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Ali Ağaoğlu, burada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesindeki Basın Suçları Bürosunda görevli bir savcıya, "tanık" sıfatıyla ifade verdi.  


Ağaoğlu'nun, Zekeriya Öz'ün Dubai'de tatil yapmasıyla ilgili bazı gazetelerde çıkan haberler üzerine yaptığı suç duyurusu üzerine tanık sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. 


İstanbul merkezli soruşturma kapsamında ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Ağaoğlu, o dönem İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili olan Zekeriya Öz'ün, Dubai'de tatil yapmasıyla ilgili haberlerin gazetelerde yer alması sonrası, "tatil masraflarının kendi şirketi tarafından karşılandığı" ifadesini kullanmıştı. Savcı Öz'de yazılı açıklamalarıyla bu haberleri yalanlayarak, söz konusu gazetelerle ilgili suç duyurusunda bulunacağını...