30 / 04 / 2024

zekeriyaköy emlak konut köy projesi

zekeriyaköy emlak konut köy projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut, "Bütün Emlak Konut projelerinde olduğu gibi KÖY Projemizi de çevreye duyarlı, depreme dayanıklı bir konsept planlayarak geliştirdik" dedi.

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı 1789 Ada 1 Parsel, 1790 Ada 1 Parsel Ve 1791 Ada 3 Parsele İlişkin Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap için 2 milyar 264 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Köy 4. Etap ihalesinin 2. oturumu bugün saat 10:00'da gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO tarafından, ihalede en yüksek teklifi veren şirket açıklandı ve tekliflerin değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi. 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 22 Nisan saat 11:00'de gerçekleştirildi. Peki arsa KÖY Zekeriyaköy 4. Etap için hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesi 22 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek olan Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy'deki 285 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde bulunan İstanbul Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi 1790 ada 4 parselde bulunan 248 adet olan konut sayısı 285 olacak şekilde revize edildi ve tadilat yapı ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde konut sayısı değişti!

İstanbul’un Sarıyer İlçesindeki Zekeriyaköy'de büyük kısmı ağaçlık olan eski askeri arazide hayata geçirilen Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde kapasite artırılıyor. 

zekeriyaköy emlak konut köy projesi Haberi

zekeriyaköy emlak konut köy projesi


Sarıyer Zekeriyaköy'e yapılacak olan içinde konut, kiralanabilir dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı. Çırağan Sarayı 'nda düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut ile Siyah Kalem Mühendislik ve İnşaat Şirketi'nin Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kahraman proje ile ilgili bilgiler verdi. 

Arazinin İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından detaylı olarak incelendiğini ifade eden Akbulut, şöyle konuştu: "Bu doğrultuda korunması gereken ağaçların tamamına yönelik olarak bilimsel raporlar hazırlanarak imar planı çalışması başlatıldı. Yoğun ve nitelikli ağaç dokusunun bulunduğu alanlarda yapılaşmayı öngören konut ve ticaret alanı öngörülmeyerek bu alanlar yeşil olarak planlanmıştır. 

Orman fakültesi tarafından hazırlanan raporda orman niteliği taşımayıp askeri alan kullanımı sırasında dikilen bitki örtüsünün de planlama alanında yer aldığı belirtilmektedir. 

Emlak...