11 / 05 / 2024

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi

Sarıyer Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah projesine yönelik imar planı askıya çıktı..

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Zekeriyaköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi,1261, 1262, 1263 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ın ticari üniteleri satışta! Yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla! 

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ta yer alan ticari üniteler yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi açıldı!

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi imar planı askıda!

Sarıyer Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah projesine yönelik imar planı askıya çıktı..

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi Haberi

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişiklikleri ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişiklikleri Bakanlık Makamının 20.06.2018 tarih ve 109018 sayılı OLUR’ları ile 1. Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi uyarınca onaylandı.

Söz konusu planlar 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesince 27.11.2018- 27.12.2018 tarihleri arasında 1 ay süre ile İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında ve internet sayfasında askıya çıkarıldı.  İtirazlar İl Müdürlüğüne yapılabilecek.  

İmar planı için...