18 / 05 / 2024

Zeki Işık bingöl

Zeki Işık bingöl

Bingöl Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık kimdir? Zeki Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Işık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Işık..

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı 1 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 15 Ekim'de!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

Zeki Işık bingöl Haberi

Zeki Işık bingöl

Zeki Işık kimdir?

Zeki Işık, 1960 yılında Bingöl’ün Adaklı İlçesi’nde doğdu. İlk ve Orta Öğretimini Adaklı’da, lise öğrenimini ise 1979 yılında Kiğı Lisesi’nde tamamladı.


1980-1985 yılları arasında nakliyat işlerini yapmış, bu tarihten sonra İstanbul yerleşmiştir. 1985 yılından beri İstanbul’da ulusal ve uluslararası düzeyde tekstilcilik işleri ile uğraşmıştır.


30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimde Ak Parti’den Bingöl, Adaklı Belediye Başkanı seçildi. Zeki Işık, evli ve dört çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri..

Adres : Adaklı Cumhuriyet Cad. 

Adaklı / Bingöl

Tel : 0 (426) 611 20 07 -

Faks : 0 (426) 611 22 51

Mail : [email protected]


Bingöl'de üstyapı çalışmalarının yüzde 90...