09 / 05 / 2024

Zeki Karagülle

Zeki Karagülle

Türkiye'nin, dünyadaki sayılı termal pazarlarından olduğu ve termal turizmin arttığı bildirildi. Türkiye Kaplıca Talasso ve Kür Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Prof. Dr. Zeki Karagülle, kaplıca turizminin gündemdeki bir konu olduğunu söyledi.

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Karagülle ve Reza Saraei ortaklığında kuruldu.

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erhan Karagülle tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ediz Karagülle FETÖ'den tutuklandı!

Gaziantep'in ünlü inşaat firmalarından olan Ediz İnşaat'ın sahibi Ediz Karagülle mahkeme tarafından tutuklandı.

KLK Yapı ValleLacus projesi İngiltere'den ödülle döndü!

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen ‘ValleLacus’ projesi, ‘International Property’den ödülle döndü. İngiltere’de düzenlenen törende‘Yüksek Övgü Ödülü’ almaya hak kazanan ‘ValleLacus’,44 lüks villadan oluşuyor.

İki Design Group, Avrupa'dan 9 ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan 9 ödülle döndü.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya müjde!

Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı'da altyapı çalışmalarımız devam ediyor"

Zeki Toçoğlu Sakarya İHL inşaatını inceledi!

Erenler’de yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun Sakarya eğitim konusunda ciddi bir birliktelik içerisind" dedi

Hendek Zeki Cömert Parkı yenileniyor!

Zeki Cömert Parkı yeniden düzenleniyor, tasarlanan proje de yeşil alanı maksimun seviyede kullanıp, yürüyüş yolları, çiçek havuzları ve parka hizmet veren modern kafeteryası ile ilçe halkının keyifle zaman geçirebileceği bir proje olacak...

Zeki Karagülle Haberi

Zeki Karagülle


Zenginlik ve kaynak açısından Türkiye'nin termalde dünyada önde gelen ülkelerden olduğunu belirten Karagülle, "Türkiye'de kaplıca kullanımı halen canlı bir gelenektir. 

Türk insanı kaplıcaları çok yaygın şekilde kullanıyor. Araştırmalar gösteriyor ki her yıl 10 milyon Türk insanı iç turizm olgusu olarak kaplıcaları ziyaret ediyor" dedi. 


"Turistler ağırlanmalı" Karagülle, kaplıcaların yabancı turistleri de ağırlaması gerektiğini vurguladı. Yurt dışından da turist çekebilmesi için Türkiye'nin termal turizmi konusunda daha tanınır olması gerektiğini aktaran Karagülle, şöyle devam etti: "Türkiye'nin en başta tesis tiplemesi açısından tanınmış olması gerekiyor. Sonra da hizmet ve bu hizmeti sunan eğitimli, yetkin personel açısından tanınmış olması önemli. 


Şu anki hesaplar gösteriyor ki Türkiye'de 1 milyar dolarlık termal turizm pazarı var. Sağlık Bakanlığının son projeksiyonunda, bunun yakın zamanda 3 milyar dolara çıkacağı yani 3...