02 / 05 / 2024

Zeki Kurt

Zeki Kurt

Zeytin Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu

SCM Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SCM Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Zeki Toçoğlu’ndan Sapanca’ya tesis müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisinin müjdesini verdi.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Zeki Toçoğlu'ndan Karasu ve Kocaali'ye 45 milyonluk müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi.

Zeki Toçoğlu'ndan kaçak yapılarla mücadeleye tam destek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi.

İlhan Kurt: Emlakçılar için yeni dönem başlıyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Çorlu'da bir toplantı yaparak yapılacak yasal düzenlemelerle ilgili Başkan İlhan Kurt'tan bilgiler aldılar. Başkan Kurt bundan böyle tek isim altında Emlak Danışmanı adıyla anılacaklarını belirtti.

Zeki Toçoğlu: Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 17 Ağustos 1999 Depreminin 17. yıldönümü vesilesiyle depremde yaşamını yitiren vatandaşları rahmetle andıklarını söyledi

İlhan Kurt: Emlak sektöründe çıta yükselecek!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması son soru sorma tarihi 8 Ağustos!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni bulvar müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Zeki Toçoğlu'ndan dönüşüm müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre sözünü verdikleri bir dönüşüm çalışmasında daha projelendirme işlemlerinin sonlandığını açıkladı.

Zeki Toçoğlu’ndan spor camiasına müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor.

Yüksek Mimar Rezzan Kurt, SHARE7'ye katılıyor!

Design Development Box kurucusu Yüksek Mimar Rezzan Kurt, gayrimenkul geliştirme, tasarım ve proje yönetimi alanlarında deneyimlerini paylaşmak üzere 4 Haziran'da SHARE7'de olacak.

Silivri Zeki Çevik Camii ne zaman açılacak?

Silivri İlçe Kaymamı Faruk Bekarlar, restorasyonu tamamlanan Piri Mehmet Paşa Camisi ve Yeni Mahalle'de yapılan Zeki Çevik Camisi'ni inceledi. İki camiinin açılışının Ramazan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Zeki Kurt Haberi

Zeki Kurt

Zeytin Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. Zeytin Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel pansiyon kamping tatil köyleriapart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Zeytin Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli, Evren Mahallesi, Koçman Caddesi, Ziyal Plaza, No:54 C Blok...