06 / 05 / 2024

Zeki Toçoğlu arifiye

Zeki Toçoğlu arifiye

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Zeki Toçoğlu arifiye Haberi

Zeki Toçoğlu arifiye

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Arifiye Park’ta yapılan buluşmada Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar, AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç, teşkilatın genç üyeleri ve Arifiye’nın farklı mahallelerinden gençler yer aldı. 

16 ilçeye hizmet

Gençlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek konuşmasına  başlayan Başkan Toçoğlu, “Biz bir misyonu temsil ediyoruz. Normal bir siyasi partiden ziyade, kökü eskilere dayanan, çeşitli badirelere göğüs gererek milletimize hizmeti şiar edinen bir partiye mensubuz. Biz her anımızı bu misyona uygun bir şekilde çalışarak geçirmeliyiz. Hamdolsun geride bıraktığımız süreçte şeffaf olduk, şaibeye karışmadık. İyiyi, doğruyu ve güzeli savunduk. Belediyecilikte çok ciddi çalışmalar...