05 / 05 / 2024

Zekiye Bacaksız şehir hastanesi açıklaması

Zekiye Bacaksız şehir hastanesi açıklaması

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı mali tablolarını yayınladı. Fakat bu tablolarda şehir hastanelerine ödenen kira bedellerine yer verilmemesine tepki gösterildi. 

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Eken ve Sevde Bacaksız ortaklığında kuruldu.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

Avrupa Konutları Başakşehir 436 adet bağımsız bölüm değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları Başakşehir projesi kapsamında yer alan 436 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Manavgat Zekiye Öz Hatun Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Bahçeşehir Strada'dan ev alana 3 taş pırlanta yüzük hediye!

İstanbul Bahçeşehir’de Kanal İstanbul’a yakın bölgede hayata geçirilen Bahçeşehir Strada projesinde 27 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında daire alan herkese 3 taş yüzük hediye edilecek.

Zekiye Bacaksız şehir hastanesi açıklaması Haberi

Zekiye Bacaksız şehir hastanesi açıklaması

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı dönem sonu mali tablolarını yayınladı. Fakat, tablolarda Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) yöntemiyle inşa edilen şehir hastanelerine ödenen milyarlarca TL'lik kira bedellerine yer verilmediği görüldü. 

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre; Genel Sağlık-İş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, Sağlık Bakanlığı'nın kira gelirlerini tabloya yazıp devasa hastane kira giderlerini yazmamasını ‘sansür' olarak değerlendirdi. 

Bacaksız, milyarlarca TL'ye ulaşan kira ödemeleri yüzünden Türkiye'nin sağlık harcamalarının artmış gibi göründüğünü vurgularken, ihaleler yoluyla müteahhitlere aktarılan kaynakların sağlığa ayrılan bütçeyi yuttuğunu ifade etti. 

KİRA GİZLENDİ Mİ?

Bacaksız, Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı 2019'u dönem sonu mali tabloları üzerinde yaptıkları incelemelerde kamuoyunun bilgisine sunulması gereken bilgilerin gizlendiği sonucunu çıkardıklarını dile getirdi. 

Sağlık Bakanlığı'nın mali tablolarının gelirler bölümünde kira gelirlerinin bulunmasına karşılık giderler bölümünde kira giderleri başlığına yer verilmediğini belirten Bacaksız, “Bu tablolar...