09 / 05 / 2024

Zekiye Öz Hatun Cami nerede

Zekiye Öz Hatun Cami nerede

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Manavgat Zekiye Öz Hatun Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Zımba İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zımba İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atakan Hatun tarafından kuruldu.

Hendek Nene Hatun Ortaokulu açılıyor!

Hendek'te yer alan Nene Hatun Kız Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak.

Kastamonu Hüma Hatun Konağı'nda restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Tahsin Babaş'ın Kastamonu tarihini gün yüzüne çıkartmak için Kastamonu Konakları'nı canlandırma projeleri devam ettiği belirtildi. Babaş, yaptığı yazılı açıklamada, Hüma Hatun Konağı'nın restore çalışmaları tamamlandığını belirtti

Gaziantep TÜRGEV Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

TÜRGEV Hatice Hatun Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılım gösterdi.

Bingöl Rabia Hatun Lisesi açılıyor!

Rabia Hatun Kız Anadolu Ortaokulu ve Lisesi eğitim vermeye başlıyor.Okulun Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında eğitime başlanacağı belirtildi.

Halime Hatun Kümbeti’nin silüetini bozan yurt binası yıkılacak!

Van'da 700 yıllık tarihe sahip olan Halime Hatun Kümbeti’nin silüetini bozan yanı başındaki yurt binası hakkında nihayet yıkım kararı çıktı. Yurt binasının depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı.

Van Halime Hatun Kümbeti yıkılacak mı?

Gevaş Kaymakamlığı, 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti'nin silüetini bozan kız yurdunun yıkılması için Milli Eğitim Bakanlığına talepte bulundu..

Konya Mümine Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV), kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Konya'da yaptırdığı Mümine Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, düzenlenen törenle açıldı.

Zekiye Öz Hatun Cami nerede Haberi

Zekiye Öz Hatun Cami nerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün annesi Zekiye Öz Hatun adına inşa ettirdiği Camii’nin açılış törenine eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Müftüsü Osman Artan, Mehmet Çelebi Öz ve ailesi ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

İbadet yerlerinin ihtiyaca cevap verecek şekilde artmasının maddi kalkınmanın ötesinde manevi kalkınmaya da büyük katkı sağlayacağını dile getiren Başkan Menderes Türel, “Çünkü bizler yarın ölecekmiş gibi ibadet ama hiç ölmeyecekmiş gibi hizmet etmeliyiz. Hepimiz için önemli olan husus şudur. İnşallah hep birlikte ahir dünyada bizi kurtaracak eserleri fani dünyada bırakabiliyorsak gerçekten önemli bir iş yapmış oluruz” diye konuştu.