03 / 05 / 2024

zen pırlanta küpe fiyatları liste fiyatları

zen pırlanta küpe fiyatları liste fiyatları

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Pırlanta küpelerde büyük indirim! Herkes bu küpeleri alıyor! İşte Zen Pırlanta 10 Eylül 2022 küpe fiyat listesi

Pırlanta küpelerde büyük indirim başladı. Herkes bu küpeleri alıyor. Zen Pırlanta küpelerde yüzde 50'ye varan indirimle satılıyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen pırlanta küpe fiyatları kaç lira? İşte Zen Pırlanta 10 Eylül 2022 küpe fiyat listesi...

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Anneler günü hediyesi Zen'den! Pırlanta takılarda yüzde 50 indirim! 0.30 karat pırlanta takılar ne kadar?

Anneler günü hediyesi arayanlar için Zen indirim kampanyası başlattı. 0.30 karat pırlanta takılarda yüzde 50 indirim kampanyası başladı.

0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 

0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Zen Pırlanta'dan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! Fiyatlar birden düştü!

Zen Pırlanta'dan şok eden bir kampanya geldi. Zen Pırlanta, müşterilerine özel bir kampanya düzenleyerek tektaş yüzüklerinde yüzde 50'ye varan indirim sundu.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

zen pırlanta küpe fiyatları liste fiyatları Haberi

zen pırlanta küpe fiyatları liste fiyatları

Birbirinden farklı pırlanta küpeler, Zen Pırlanta'da indirimli bir şekilde satılıyor. İster tektaş, ister baget tüm pırlanta küpelerde büyük fırsat sunan  Zen Pırlanta indirimli pırlanta küpe fiyatlarını duyurdu. 

Zen Pırlanta küpelerin hepsinde yüzde 50'ye varan indirim ile satılan küpelere sahip olmak isteyenler Zen Pırlanta fiyat listesini araştırıyor.

 Kadınlar için vazgeçilmez aksesuar olan pırlanta küpeler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Zen Pırlanta'da istediğiniz tarz ve şıklıkta pırlanta küpelere sahip olabilirsiniz. Herkesin zevkine hitap edecek şekilde üretilen bu küpeleri  web sitesi üzerinden ve satış mağazalarından satın alabilirsiniz.

Peki Zen Pırlanta tektaş, baget, tasarım ve reina küpe fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta küpe fiyatları kaç lira? Pırlanta küpe fiyatları kaç TL? Zen'de en ucuz pırlanta küpe kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe fiyat listesi 24 Eylül 2022...

ZEN...