29 / 04 / 2024

zen pırlanta küpe fiyatları

zen pırlanta küpe fiyatları

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Tektaş pırlanta küpelerde yüzde 50 indirim! İşte Zen Pırlanta tektaş küpe 22 Eylül 2022 fiyat listesi 

Tektaş pırlanta küpelerde büyük indirim başladı. Zen Pırlanta tektaş küpelerde yüzde 50'ye varan indirim başlattı. Peki Zen Pırlanta tektaş küpe fiyatları ne kadar? Zen pırlanta tektaş küpe fiyatları kaç lira? İşte Zen Pırlanta tektaş küpe 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta küpelerde büyük indirim! Herkes bu küpeleri alıyor! İşte Zen Pırlanta 10 Eylül 2022 küpe fiyat listesi

Pırlanta küpelerde büyük indirim başladı. Herkes bu küpeleri alıyor. Zen Pırlanta küpelerde yüzde 50'ye varan indirimle satılıyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen pırlanta küpe fiyatları kaç lira? İşte Zen Pırlanta 10 Eylül 2022 küpe fiyat listesi...

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Zen Pırlanta'dan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! Fiyatlar birden düştü!

Zen Pırlanta'dan şok eden bir kampanya geldi. Zen Pırlanta, müşterilerine özel bir kampanya düzenleyerek tektaş yüzüklerinde yüzde 50'ye varan indirim sundu.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Sevgililer Günü geliyor! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü zammı gelmeden hediyeni al! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Seçili pırlanta takı modellerinde yüzde 55 indirim başlatan Lova’nın indirime giren ürünleri arasında baget pırlanta yüzükler, efektli pırlanta beştaş yüzükler, pırlantalı küpeler ve kolyeler de yer alıyor.

zen pırlanta küpe fiyatları Haberi

zen pırlanta küpe fiyatları

Birbirinden farklı pırlanta küpeler, Zen Pırlanta'da indirimli bir şekilde satılıyor. İster tektaş, ister baget tüm pırlanta küpelerde büyük fırsat sunan  Zen Pırlanta indirimli pırlanta küpe fiyatlarını duyurdu. 

Zen Pırlanta küpelerin hepsinde yüzde 50'ye varan indirim ile satılan küpelere sahip olmak isteyenler Zen Pırlanta fiyat listesini araştırıyor.

 Kadınlar için vazgeçilmez aksesuar olan pırlanta küpeler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Zen Pırlanta'da istediğiniz tarz ve şıklıkta pırlanta küpelere sahip olabilirsiniz. Herkesin zevkine hitap edecek şekilde üretilen bu küpeleri  web sitesi üzerinden ve satış mağazalarından satın alabilirsiniz.

Peki Zen Pırlanta tektaş, baget, tasarım ve reina küpe fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta küpe fiyatları kaç lira? Pırlanta küpe fiyatları kaç TL? Zen'de en ucuz pırlanta küpe kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe fiyat listesi 24 Eylül 2022...

ZEN...